dormakaba
pic_verticals_government_2
dormakaba - smart och säker access

Vi finns där för dig.

Nyheter

För närvarande har vi tekniska problem med vår hemsida. Visst innehåll är inte tillgängligt. Kontakta din dormakaba-representant för hjälp med akuta frågor. Våra tekniker jobbar med att lösa problemet så snart som möjligt. För mer info kontakta malin.ottosson@dormakaba.com.

​​​​​​​

En nygammal veteran återvänder till branschen
Dan Wikström tillträder som Country Manager för dormakaba Sverige den 1 april i år. Kenth Granljung, tf Country Manager i Sverige återgår till sin tjänst som VD för dormakaba Scanbalt, Skandinavien och Baltikum. Läs mer

Utgående produkt: uppdateringsterminal 94 20
Efter det att dörrstyrenhet 91 15, med möjlighet till CardLink uppdatering introducerades, har behovet och försäljningen av 94 20 minskat, och kommer därför att utgå ur sortimentet. Läs mer​​​​​​​

Här hittar du alla nyheter från dormakaba Sverige

dormakaba partner

Partnersidor
Våra partnersidor är till för dig som är återförsäljare eller partner till oss. Dessa sidor har information som är riktade till just dig och som hjälper dig i din verksamhet.
Skapa konto/logga in här​​​​​​​

Vår portfölj

Dörrbeslagning | Entrésystem | Passersystem | Låssystem | Hotellsystem | Kassaskåpslås | Glassystem​​​​​​​

I fokus


TS 98 XEA är mycket allsidig: med sin smarta teknik finns det flera användningsmöjligheter i alla fyra installationstyper. EASY OPEN-teknik gör det enklare för dig att öppna dörrarna i enlighet med de tyska industristandarderna (DIN) 18040 and SPEC 1104. 
Läs mer om TS 98 XEA

Kontakt
Växel: 031-355 20 00
E-post: info.se@dormakaba.com