Möter kraven på hållbara byggnader

Så smidiga personflöden som möjligt

Integrerade accesslösningar
för byggnadens
hela livscykel

Balans mellan form
och funktion
Vi möjliggör både och

Sustainability

Seamless Flow

Integrated Access

Access Reimagined

Vårt mål

For every place that matters

Vi vill bidra till samhället: vi finns där människor möts – på olika platser i staden och i världen. På skolor och universitet, idrottsanläggningar, flygplatser, sjukhus och arbetsplatser. Vi erbjuder säkra och hållbara lösningar så att människor kan röra sig fritt och forma sina liv som de vill. #ForEveryPlaceThatMatters

Nyhet!

Upptäck Deep Black Edition

Nu släpper dormakaba sitt nya Deep Black produktkoncept med 100% färgmatchade komponenter. Skapa designkänsla med stilrena svarta detaljer i allt från dörrstängare till låscylindrar och trycken.

Produktnyhet

Nu lanserar vi en brandsäker batterilösning för dörrautomatiker

Nu lanserar vi en effektiv och brandsäker batterilösning för slagdörrsautomatiker som säkerställer strömförsörjning vid eventuella strömavbrott - utan att kompromissa med brandsäkerheten. Vår batteribackup har genomgått rigorösa tester vid RISE (Research Institute of Sweden) för att garantera att det inte bidrar till spridning av brand. Läs mer om denna spännande nyhet i pressmeddelandet.

Håll dig uppdaterad

Nyheter & produkter i fokus

Senaste nytt om oss och våra produkter och lösningar

dormakaba utbildning

Utbildning på dina villkor

Oavsett om du är en certifierad tekniker eller om du hanterar tillträdeskontroll i ett av våra passersystem så har vi utbildningen som hjälper dig att hålla dig uppdaterad och hela tiden utvecklas för att kunna hjälpa dina kunder på bästa sätt. Vårt breda kursutbud kan kombineras till att passa just dina behov och finns i självstudieform, elearning och som klassrumundervisning.

Viktiga platser

Vi är en komplett partner för dörr- och passerlösningar inom allt från prisbelönta, avancerade och kompletta passerlösningar till branschledande metoder och enkel installation inom en rad marknader och industrier.

Smart och säker access

Produktkatalog

Behöver du en innovativ, pålitlig och säker åtkomstlösning? Vår omfattande portfölj innehåller produkter, lösningar och tjänster för bekvämt och säkert tillträde till byggnader och rum. Det gäller hotell, butiker, sportanläggningar, flygplatser, sjukhus, hemma eller på kontoret. Över hela världen, allt från en enda källa.

Välkommen till dormakaba - där tillit öppnar dörrar

Jobba hos oss

Välkommen till dormakaba – där tillit öppnar dörrar. Som ett av världens tre ledande företag för passerlösningar och säkerhetslösningar gör vi livet enklare, smartare och säkrare. Så skapar vi tillit varje dag. Upptäck hur du kan bygga din karriär hos oss!