dormakaba
dormakaba Security Tip #3
"Aan de hand van zeven vragen kunt u eenvoudig controleren of uw toegangscontrole is georganiseerd in overeenstemming met de voorschriften voor gegevensbescherming.“

Felix Hoellt, Deputy Vice President Product Management EAD Systems

Meer
Deuren contactloos openen en sluiten ?

Ontdek onze slimme en veilige oplossingen hier..

Meer
Toegang efficiënt plannen

Download onze nieuwe catalogus met deuroplossingen voor uw gebouw..

Meer

Dorma en Kaba zijn nu dormakaba.
dormakaba

Onze fusie onderstreept onze gepassioneerde toewijding voor onze klanten.  Wij bieden producten, oplossingen en services voor een beveiligde toegang tot gebouwen en ruimten aan.  Dit gebeurt nu vanuit één centraal punt.  Met meer dan 150 jaar ervaring staan wij voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid.  En met deze basis willen we als vakkundige partner aan uw zijde blijven staan.

Meer informatie:

dormakaba Belgium | Duurzaamheid | Carrière

exivo, eenvoudigweg toegangscontrole

exivo team

​​​​​​​exivo staat op het punt in België te worden geïntroduceerd.  exivo is een bijzonder, nieuw, cloud gebaseerd toegangscontrolesysteem, speciaal bedoeld voor kleine en middelgrote organisaties.

Link naar exivo

Building Information Modeling (BIM)

Plan, bouw en onderhoud efficiënter: Building Information Modeling (BIM) staat aan de basis van de toekomst van de bouwsector, met architecturale modellen die op een computer zijn gemaakt. Om de projecten van ontwerpers en architecten te vergemakkelijken, voorzien we onze klanten reeds van digitale illustraties en gegevens van veel van onze producten van dormakaba.

dormakaba_BIM_modern_construction
​​​​​​​
Klik hier voor meer informatie omtrent onze dormakaba aanpak en BIM modellen.