Antwoord op uw
behoeften aan een
duurzaam ingerichte
omgeving

Het voortbewegen
van mensen zo vlot
mogelijk laten verlopen

Geïntegreerde toegang
in elke fase van de
levenscyclus van
het gebouw

Vorm en functie
in balans
Wij maken beide mogelijk

Sustainability

Seamless Flow

Integrated Access

Access Reimagined

Ons doel

The confident choice for secure access made easy

Ons doel weerspiegelt de bijdrage die wij leveren aan de samenleving: wij zijn daar waar mensen en organisaties samenkomen - van locaties in de stad tot locaties over de hele wereld. Op scholen en universiteiten, in stadions, luchthavens, ziekenhuizen en werkplekken. Wij zorgen voor veiligheid, beveiliging en duurzaamheid, zodat mensen zich moeiteloos kunnen verplaatsen en hun leven kunnen inrichten zoals zij dat willen. #ForEveryPlaceThatMatters

Oplossingen voor plaatsen die er toe doen

Van bekroonde end-to-end toegangsoplossingen tot best practices en ongecompliceerde installatie in de diverse marktsectoren, wij zijn uw complete partner voor deur- en toegangssystemen.

De 3D-wereld van dormakaba

360 City app

In de dormakaba 360° City app nemen we je mee in de virtual reality wereld van dormakaba en kun je 'inzoomen' op ons brede assortiment toegangsoplossingen.

Ons aanbod

Ons uitgebreide productportfolio

De toegangsoplossingen voor uw gebouwen moeten innovatief, betrouwbaar, veilig en eenvoudig te integreren zijn. Ons uitgebreide portfolio voorziet daarin, met geavanceerde deur- en toegangssystemen en diensten voor toepassingen wereldwijd, volgens uw vereisten.

Energie-efficiënt en design

KTV carrouseldeuren

De inkom vormt het visitekaartje van uw bedrijf. Met een KTV carrouseldeur realiseert u een hartelijk welkom en een positieve eerste indruk bij uw bezoekers en bovendien wordt een soepele doorstroom gegarandeerd. Topdesign en kwaliteit worden mogelijk gemaakt door toepassing van de nieuwe, uiterst slanke en zeer energiezuinige KT Flex Direct aandrijving.

Aan vertrouwen werken

Werk bij ons aan uw carrière

Als een van de top drie bedrijven voor toegangs- en beveiligingsoplossingen wereldwijd, maken wij het leven gemakkelijker, slimmer en veiliger. Zo bouwen wij elke dag aan vertrouwen. Ontdek hoe u bij ons aan uw carrière kunt werken.