België

Hallo en welkom

Welkom op de website van dormakaba Belgium!

dormakaba Belgium N.V.

dormakaba in België

Uit de fusie van Dorma en Kaba in 2016 is dormakaba ontstaan. Wij bieden producten, oplossingen en services voor een beveiligde en comfortabele toegang tot gebouwen en ruimten aan. We hechten daarbij grote waarde aan de synergie tussen de diverse producten. dormakaba Belgium N.V., met haar kantoor in Brugge, maakt deel uit van de dormakaba Holding-groep, wereldwijd actief in meer dan 50 landen. Het aanbieden van technische informatie en het begeleiden van de klant in zijn zoektocht naar een totaaloplossing maakt deel uit van de dormakaba-missie, dit zowel in de ontwerpfase, tijdens de bouw maar ook nadat het gebouw in gebruik is genomen. Met zijn technische en esthetische oplossingen biedt dormakaba een meerwaarde aan de gebruiker van het gebouw. Een doordacht product verhoogt de veiligheid en het comfort.

0

Hoofdkantoor in Brugge

0

Service wagens in België

Ong. 0

Medewerkers staan voor u klaar in België

Over ons

The confident choice for secure access made easy

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten en diensten voor beveiliging en toegang voor ruimtes en gebouwen. Wij werken met u samen op iedere plek die van belang is. Wij zijn er wanneer u innovatieve, betrouwbare toegangs- en beveiligingsoplossingen nodig hebt - in hotels, winkels, sportgelegenheden, luchthavens, ziekenhuizen, thuis of op kantoor.

Waar u ons vindt

Onze locaties

dormakaba is wereldwijd vertegenwoordigd met meer dan 50 vestigingen, maar u kunt ons best bereiken via de volgende contactgegevens:

Ontstaan van dormakaba

image

Het huidige dormakaba is het resultaat van de fusie tussen twee gevestigde merken - DORMA en Kaba, beide bekend omwille van hun expertise in toegangsoplossingen. DORMA, opgericht in 1908, bood alomvattende deuroplossingen, aanwezigheidsregistratie, toegangscontrole en beheer van nooduitgangen en vluchtwegen. Kaba, opgericht in 1862, was een toonaangevende leverancier van hoogwaardige toegangsbeheeroplossingen, sleutels, cilinders, fysieke toegangssystemen, bedrijfsdata en tijdregistratie. De twee merken deelden een passie voor innovatie, een toewijding aan het leveren van toegevoegde waarde aan hun klanten en een ondernemersgeest.

dormakaba Group is op 1 september 2015 van start gegaan en is uitgegroeid tot een van de topbedrijven in de wereld op de markt van toegangsoplossingen.

 

Aan vertrouwen werken

Werk bij ons aan uw carrière

Als een van de top drie bedrijven voor toegangs- en beveiligingsoplossingen wereldwijd, maken wij het leven gemakkelijker, slimmer en veiliger. Zo bouwen wij elke dag aan vertrouwen. Ontdek hoe u bij ons aan uw carrière kunt werken.

Echte impact creëren

Onze aanpak voor een duurzame toekomst

Beurzen en evenementen

14 november 2024

Salon van de mede-eigendom en Nationaal congres van de Syndici

Het alomvattende Salon van de Mede-eigendom is een vakbeurs voor partners, bedrijven, eigenaren, of geïnteresseerden die bindingen hebben met mede-eigendom. Ook op diezelfde dag en op dezelfde locatie vind het Nationaal Congres van de Syndici plaats.

Brussels Expo

Van 26 februari tot 27 februari 2025

New Security 2025

New Security is dé vakbeurs voor professionals uit de beveiligingssector. De vakbeurs over beveiliging gaat door op 26 en 27 februari 2025 in de Brabanthal in Leuven. De organisator pakt uit met lezingen van vaklieden en gerenommeerde instanties uit binnen- en buitenland. Bij uw bezoek aan de vakbeurs, ontvangen onze vertegenwoordigers u graag op onze stand om een aantal van onze innovatieve toegangsoplossingen aan u voor te stellen. Maak onder andere kennis met onze oplossingen voor elektronische toegangscontrole en vluchtwegen. Meer gedetailleerde informatie kunt u vinden op de website van de organisator.

Brabanthal, Leuven (BE)