dormakaba service

Wij zorgen voor een veilige toegang tot uw gebouw

Wij weten dat de ingang van uw gebouw vaak de eerste indruk is die mensen van uw bedrijf hebben. Een goed functionerend automatisch deur- of toegangssysteem zorgt voor gemoedsrust, veiligheid en efficiëntie. Wij staan in voor de service van alle toegangsoplossingen van dormakaba en, indien gewenst, ook van andere deurmerken.

Wij zorgen voor een veilige toegang tot uw gebouw

Van de planning en installatie tot lang na de ingebruikname

Met ons team van opgeleide en volledig uitgeruste technici bieden wij één van de beste servicenetwerken in de sector, met een breed scala aan producten en diensten. Onze technici zijn altijd in de buurt om snelle reactietijden te kunnen garanderen. Zodra u belt, zijn onze technici snel bij u om het probleem op te lossen, tijdens elke fase van het bouwproces en natuurlijk ook tijdens het dagelijkse gebruik van uw deuren en toegangsoplossingen.

Service contact

+32 (0)70 23 35 97

Stuur ons uw aanvraag voor service, reparaties of onderhoud en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

We zijn er om u te helpen

Goed uitgevoerde service

Onze nationale teams van lokale, geaccrediteerde en volledig opgeleide en uitgeruste technici zijn er voor uw gemoedsrust.

Voorkomen is beter dan genezen

Een gebouw dat in actief gebruik is, vereist verrassend veel onderhoud om de zaken soepel te laten verlopen. Onze service-experts kennen alle normen en wettelijke eisen en kunnen u geruststellen als het gaat om uw toegangsoplossingen. Regelmatig onderhoud en controles zorgen ervoor dat uw automatische deuren altijd up-to-date zijn en dat storingen effectief worden voorkomen. Wij helpen u om voor de belangrijke zaken in uw gebouw te zorgen met onze veilige, eenvoudige service.

Snelle service

Wij bieden een snelle, probleemloze ondersteuning bij storingen.

Hoge mate van veiligheid

Door regelmatig onderhoud voorkomen wij actief mogelijke storingen, stilstand en de daaruit voortvloeiende risico's.

De waarde van uw gebouw verhogen

Wij maken gebruik van moderne technologie om comfort, efficiëntie en duurzaamheid te maximaliseren.

Verbeterde kosteneffectiviteit

Doorlopend onderhoud verhoogt de levensduur van uw producten en systemen en bespaart u tijd en geld.

Conform de voorschriften en normen

Wij bieden deskundige ondersteuning bij het vervullen van uw verplichtingen als bouwheer.

Maximale klanttevredenheid

We verfijnen voortdurend onze oplossingen en processen om een soepele doorgang van mensen te garanderen en een positieve gebruikerservaring op te bouwen.

Checklists

Veilig en goed functionerende deuren, dankzij regelmatige veiligheidschecks

Er zijn verschillende voorschriften van toepassing op de levering en het onderhoud van automatische deuren, voornamelijk op het vlak van de toegankelijkheid, de brandveiligheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Als exploitant bent u verantwoordelijk voor het veilig functioneren van de doorgangen en het is daarom absoluut aangewezen om de deuren regelmatig te controleren. Zorg voor de veiligheid en bescherming voor u en uw klant en controleer de toegangen met behulp van onze veiligheidschecklijsten voor automatische schuif-, draai- en vouwdeuren. Voer deze veiligheidscheck regelmatig uit voor elke automatische deur.

Contacteer ons

We zijn er om u te helpen

Wanneer u voor dormakaba kiest, kiest u voor een partner met meer dan 150 jaar ervaring en miljoenen geïnstalleerde producten en oplossingen wereldwijd. U wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van volledig opgeleide, gespecialiseerde technici. In België kunt u dormakaba service bereiken via de volgende contactgegevens:

dormakaba Belgium N.V.
dormakaba Belgium N.V. - Service

Service