Een plek waar je ertoe doet

Bouw jouw carrière bij ons op

Ontplooi je volledige potentieel in ons wereldwijde team

Wij staan aan de basis van elke plaats die ertoe doet: als toonaangevende wereldwijde leverancier van toegangsoplossingen stellen wij mensen in staat zich naadloos te verplaatsen op veilige, beveiligde en duurzame plaatsen. Wil jij dat jouw werk er toe doet? Word dan lid van ons internationale team!

 

Bij dormakaba werken en groeien meer dan 16.000 mensen van over de hele wereld samen.  Als je op zoek bent naar spannende carrièrevooruitzichten, als je innovatie wil aanwakkeren en graag nieuwe uitdagingen aangaat, dan horen wij graag van je!

Wilt u deel uitmaken van onze gemeenschap?

Onze voordelen

Een geweldige plek om te werken

Omdat jouw carrière belangrijk is voor u, is ze belangrijk voor ons. Wij bieden u aantrekkelijke voordelen - waaronder een ondersteunende werkomgeving, een geweldig team, een bedrijfscultuur die u laat gedijen, internationale vooruitzichten en een concurrerende vergoeding. Start vandaag nog met jouw carrière bij dormakaba.

Mogelijkheden voor groei en succes

Mogelijkheden voor groei en succes

Wij willen groeien - en we willen dat jij met ons meegroeit. Daarom nemen we slimme, capabele mensen aan, in de wetenschap dat ze hun best zullen doen. Samen creëren we een ondersteunende omgeving waarin we elkaar helpen te slagen.

Boeiend werk & geweldige vooruitzichten

Boeiend werk & geweldige vooruitzichten

We streven er voortdurend naar om de beste in onze sector te zijn, dus er is geen tekort aan interessante en innovatieve projecten. Als je bij ons werkt, kun je je huidige sterke punten en vaardigheden ten volle benutten en word je aangemoedigd om ze verder te ontwikkelen.

Eén wereldwijd team & vele talenten

Eén wereldwijd team & vele talenten

Wij geloven in het succes van diverse teams en in gelijke kansen voor iedereen. Daarom werken we er hard aan om talent uit alle lagen van de bevolking en uit alle hoeken van de wereld samen te brengen. Onze diversiteit is een van onze grootste troeven. Door ons engagement om diversiteit, gelijkheid en inclusie verder te ontwikkelen, creëren we een open omgeving waarin al onze werknemers zich kunnen ontplooien.

Voordelen en een moderne werkomgeving

Voordelen en een moderne werkomgeving

Wij bieden een brede waaier aan aantrekkelijke voordelen die van land tot land verschillen. En als modern wereldbedrijf heroverwegen wij voortdurend onze manier van werken om ons aan te passen aan de eisen van de arbeidswereld van vandaag en morgen. Waar mogelijk maken we het werk gemakkelijker en flexibeler.

Ondersteuning & empowerment

Ondersteuning & empowerment

Wij waarderen de unieke sterke punten van elke werknemer en stimuleren mensen individueel vanaf de eerste dag. Deel uitmaken van ons team betekent jezelf zijn - en zelfs een betere versie van jezelf worden door levenslang te leren en nieuwe ervaringen op te doen. Er zijn zoveel mogelijkheden om met ons mee te groeien!

Duurzaamheid & eerlijke werkgelegenheid

Duurzaamheid & eerlijke werkgelegenheid

Duurzaamheid staat centraal in onze visie. We ondernemen actie om onze emissies te verlagen en een circulaire economie te bevorderen, en we willen duurzame relaties aangaan met mensen en partners. Wij bieden carrières in plaats van banen: door werknemers eerlijk en met respect te behandelen en hen gelijke kansen, uitgebreide training en een eerlijke vergoeding te bieden.

Wilt u deel uitmaken van onze gemeenschap?

Gedragingen

Een plek waar je ertoe doet

In ons dagelijks werk streven we naar uitmuntendheid en delen we een passie voor innovatie. Door als één wereldwijd team te werken, laten we het bedrijf groeien, groeien we samen en laten we onszelf groeien. Onze Gedragingen wijzen de weg: ze bepalen en drijven ons en vormen de kern van alles wat we doen.

We maken de zaken simpel voor onze klanten

Wij willen onze klanten de best mogelijke ervaring bieden door te voldoen aan hun behoeften en deze tot onze prioriteit te maken. We gebruiken onze expertise om pragmatische oplossingen te vinden afgestemd op hun individuele behoeften. Hun tevredenheid is onze maatstaf: We geven altijd alles, komen onze beloften consequent na en regelen problemen door samenwerking en betrokkenheid.

We zijn moedig en we spelen om te winnen

Wij willen de beste zijn in onze branche. Daarom streven wij naar excellentie en verbeteren wij voortdurend onze werkwijze. Om onze doelen te bereiken zijn we nieuwsgierig en experimenteren we met nieuwe ideeën en processen. Onze bereidheid om initiatief te nemen betekent dat we niet afwachten tot dingen gebeuren, maar klantgerichte oplossingen bieden die ons helpen om ons bedrijf te laten groeien.

We handelen als ÉÉN wereldwijd team

We kunnen alleen optimaal presteren als we als team werken en elkaar steunen. Onze expertise, onze sterke punten en onze diversiteit dragen bij tot ons succes. Door over afdelingen en grenzen heen samen te werken, worden we elke dag sterker en krachtiger en winnen we als team.

We zijn respectvol en communiceren op transparante wijze

Wij behandelen elkaar op een eerlijke en oprechte manier en nodigen uit tot het delen van ervaringen en meningen. Wij scheppen een sfeer van vertrouwen en waardering door open te communiceren en ons te richten op het vinden van oplossingen. Wij waarderen en respecteren elkaar en tonen empathie en begrip voor andermans situatie en mening.

We ontwikkelen onszelf

Wij streven ernaar elke dag te groeien door mogelijkheden te zoeken om te leren. Het geven en ontvangen van constructieve feedback en steun biedt ons de kans onszelf te verbeteren en verder te komen op ons carrièrepad. Wij oordelen niet, maar beschouwen fouten of tegenslagen als een mogelijkheid om over onszelf na te denken en onze vaardigheden te verbeteren.

We vieren successen

We nemen de tijd om te waarderen wat we hebben bereikt. We zijn trots op wat we doen, vieren goed uitgevoerd werk en delen onze lessen met anderen, waardoor we groeien als mens, als team en als bedrijf.

Feiten en cijfers over dormakaba

Ons doel weerspiegelt de bijdrage die we leveren aan de samenleving: we zijn daar waar onze gemeenschappen samenkomen - van locaties in de stad tot locaties over de hele wereld. Op scholen en universiteiten, in stadions, luchthavens, ziekenhuizen en werkplekken. Wij zorgen voor veiligheid, beveiliging en duurzaamheid, zodat mensen zich naadloos kunnen verplaatsen en hun leven kunnen vormgeven zoals zij dat willen.

0,0 bn

CHF netto-omzet in boekjaar 2022/23

0,000

Employees worldwide

0

Countries where we have representatives

0

Purpose: "For every place that matters"

Vacatures

Maak deel uit van ons wereldwijde team

Geïnteresseerd in werken bij dormakaba? Sluit dan aan bij ons team van 16.000 collega's over de hele wereld en help ons elke dag vertrouwen op te bouwen. Ontdek nu onze openstaande vacatures!