Bouwen aan vertrouwen - dag na dag.

Bouw je carrière bij ons op

Maak deel uit van ons wereldwijde team

Welkom bij dormakaba - waar vertrouwen deuren opent. Als één van de top 3 bedrijven voor toegangs- en beveiligingsoplossingen wereldwijd, maken wij het leven eenvoudiger, slimmer en veiliger. Zo bouwen we elke dag aan vertrouwen. Ontdek hoe u uw carrière bij ons kunt opbouwen!

 

 

Bij dormakaba werken meer dan 16.000 mensen uit 50 landen in vertrouwen samen als één team. Als u ernaar streeft de beste in uw vakgebied te zijn, als u nieuwsgierig bent en graag nieuwe uitdagingen aangaat, dan staan onze deuren wijd open voor u. 

 

Wilt u deel uitmaken van onze gemeenschap?

Onze voordelen

Een aantrekkelijke plek om te werken

Als u op zoek bent naar een werkomgeving die u ondersteuning, perspectief, plezier, internationale vooruitzichten en een aantrekkelijke vergoeding biedt, open dan nu de deur naar uw carrièrepad bij dormakaba.

Vertrouwen is de kern van alles wat we doen

Vertrouwen is de kern van alles wat we doen

Vertrouwen is onze meest fundamentele bedrijfswaarde, en het is de basis voor alles wat we hier doen. We nemen slimme, bekwame mensen aan, in de wetenschap dat ze hun best zullen doen. Samen creëren we een ondersteunende omgeving waarin we elkaar helpen te slagen.

Boeiend werk & veelbelovende paden

Boeiend werk & veelbelovende paden

Wij streven er voortdurend naar de beste in de sector te zijn, dus er is geen tekort aan intrigerend en essentieel werk. Als je bij ons werkt, maak je optimaal gebruik van je huidige sterke punten en vaardigheden en word je aangemoedigd om nieuwe vaardigheden aan te leren.

Eén wereldwijd team

Eén wereldwijd team

We zullen nooit de beste zijn als we allemaal hetzelfde denken. Daarom werken we hard om talent uit alle lagen van de bevolking en alle hoeken van de wereld samen te brengen. Onze culturele diversiteit is een van onze sterkste punten. Verschillende visies zorgen voor een bredere kijk op elke uitdaging, een grote verscheidenheid aan vaardigheden zorgt voor betere oplossingen.

Voordelen en een moderne werkomgeving

Voordelen en een moderne werkomgeving

Wij bieden een brede waaier aan aantrekkelijke voordelen die van land tot land verschillen. En als modern, wereldwijd bedrijf heroverwegen wij altijd onze manier van werken om ons aan te passen aan de eisen van de hedendaagse werkomgeving. Waar mogelijk streven wij ernaar de werktijd en de werkplek flexibeler te maken.

De sterke punten van onze mensen als uitgangspunt

De sterke punten van onze mensen als uitgangspunt

Wij waarderen de unieke sterke punten van elke werknemer en stimuleren mensen individueel en vanaf de eerste dag. Deel uitmaken van ons team betekent uw talenten benutten en uw vaardigheden verbeteren. Er zijn zoveel mogelijkheden om bij ons te groeien!

Wilt u deel uitmaken van onze gemeenschap?

Onze waarden

Bouwen aan vertrouwen. Elke dag opnieuw.

In ons werk laten we ons leiden door onze waarden. Ze bepalen en drijven ons - en het vertrouwen in ons team en onze partners staat centraal bij alles wat we doen. Omdat we weten dat op elkaar kunnen vertrouwen leidt tot langdurige, succesvolle en duurzame relaties.

De klant centraal

Tevreden klanten zijn onze benchmark. Door open te staan voor hun behoeften, deskundig advies te geven en slimme en veilige oplossingen aan te reiken, bouwen we voortdurend vertrouwen op. Onze inzet draagt elke dag bij aan het succes van dormakaba.

Nieuwsgierigheid

Slimme oplossingen gedijen het best in een inspirerende omgeving waar vertrouwen heerst en die veel ruimte laat voor nieuwsgierigheid en innovatieve ideeën. De basis is openheid. Er wordt niet geoordeeld. We stellen vragen, bespreken ze openlijk en leren elke dag bij.

Prestatie

We willen de beste in de branche zijn. Daarom gaan we een stap verder en leggen we de lat hoog inzake veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Weten dat ze in professionele handen zijn, geeft de klant de nodige gemoedsrust. Daar zorgen wij voor, als één toegewijd team.

Moed

Ontwikkeling is gebaseerd op vertrouwen en openstaan voor verandering. Onze deur staat open voor mensen die de moed hebben om duidelijk hun mening te uiten en beslissingen te nemen. Initiatief en verantwoordelijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Fouten zijn kansen om van te leren.

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van ons succes en van samenwerking bij dormakaba: We zijn één team, zorgen voor elkaar, leren van elkaar en behandelen elkaar op een eerlijke, respectvolle en waarderende manier. Vertrouwen komt niet vanzelf: we bouwen het op en ervaren het voortdurend in de manier waarop we omgaan met onze collega’s, klanten en partners.

Feiten en cijfers over dormakaba

Ons doel weerspiegelt de bijdrage die we leveren aan de samenleving: we zijn daar waar onze gemeenschappen samenkomen - van locaties in de stad tot locaties over de hele wereld. Op scholen en universiteiten, in stadions, luchthavens, ziekenhuizen en werkplekken. Wij zorgen voor veiligheid, beveiliging en duurzaamheid, zodat mensen zich naadloos kunnen verplaatsen en hun leven kunnen vormgeven zoals zij dat willen.

0,0 bn

CHF net sales in FY 2021/22

0,000

Employees worldwide

0

Countries where we have representatives

0

Purpose: "For every place that matters"

Vacatures

Maak deel uit van ons wereldwijde team

Geïnteresseerd in werken bij dormakaba? Sluit dan aan bij ons team van 16.000 collega's over de hele wereld en help ons elke dag vertrouwen op te bouwen. Ontdek nu onze openstaande vacatures!