Toegangscontrole en sluitsystemen voor privéwoningen

Inbraakbeveiliging voor thuis: 24/7 veiligheid met sluitsystemen en digitale toegangscontrole.

Huidige situatie

Onze toegangscontrole zorgt voor gemoedsrust binnen uw vier muren.

Comfort, privacy en beveiliging van het gebouw vormen samen een recept om van een huis een thuis te maken. Verhuurders en huiseigenaren kunnen ervoor zorgen dat alle bewoners van dit gevoel kunnen genieten.

Onze veilige, moderne toegangsoplossingen zijn de sleutel tot een betere beveiliging in huiselijke omgevingen. Van digitale toegangscontroles, sluitsystemen en cilinders voor voor- en achterdeuren tot slimme sloten en RFID-oplossingen, wij combineren intuïtieve bediening met een elegant ontwerp. We adviseren en ondersteunen u graag bij uw zoektocht naar de beste toegangsoplossingen en beveiligingssystemen voor je huis.

Mechanische sluitsystemen: duurzame gebouwwoningbeveiliging waarop u kunt vertrouwen

Onze mechanische cilinders, deurbeslag en deursloten voor voor- en achterdeuren beveiligen woningen en verhogen het veiligheidsgevoel. Combineer mechanische en elektronische toegangscontrole of laat ons uw sluitsysteem configureren volgens uw wensen.

Digitale toegangscontrole voor meer comfort en flexibiliteit

Moderne beveiliging vraagt geavanceerde oplossingen. Onze systemen voldoen aan alle behoeften van uw huis en bieden verbeterde beveiliging, maximale controle en digitale bescherming tegen indringers.

Onze experts helpen u graag

Uw voordelen

Integratie in toonaangevende smart home-systemen

Onze innovatieve toegangsoplossingen kunnen als onderdeel van een slimme, toekomstgerichte flexibele woning worden geïntegreerd

Meer gemak voor huurders, bezoekers en vastgoedeigenaren

Wij bieden aanpasbare, stijlvolle, gebruiksvriendelijke oplossingen die een uitnodigende sfeer creëren, het toegangsbeheer binnen uw pand vereenvoudigen en zorgen voor een soepele operationele stroom.

Oplossingen in een oogopslag

In de spotlight: evolo smart

Toegang opnieuw gedefinieerd: beveiliging eenvoudig gemaakt met een app

Private Home evolo smart

evolo smart is een praktische app voor digitale toegangscontrole. Met één druk op de knop kunt u permanente toegangsrechten toekennen aan familie en vrienden, of - als u een bedrijf hebt - volledige autorisatie aan werknemers of tijdelijke rechten aan gasten of servicepersoneel. U beslist over het medium om uw huis of gebouw te vergrendelen en te ontgrendelen: badge, RFID of mobiele telefoon. Houd het overzicht van de toegangsrechten en digitale sleutels, pas ze op elk moment aan uw wensen aan en voel u altijd veilig en zeker.


De voordelen voor u
  • Snel en handig - stel toegangsrechten eenvoudig in met uw mobiele telefoon, waar u ook bent

  • Uitgebreide reeks toegangsmedia - kies tussen een badge, sleutelhanger en/of app

  • Flexibel - toegangsmedia naar wens toevoegen en verwijderen

  • Veilig - tijdelijke toegang verlenen

  • Een volledig overzicht - u ziet precies wie en wanneer iemand het gebouw is binnengekomen en heeft verlaten

  • Een brede selectie deurcomponenten - kies uit een uitgebreid assortiment moderne digitale cilinders, elektronische sloten en toegangsmedia

Meer informatie

Hoe kunnen we helpen?

Contact -
Contact - dormakaba Belgium N.V.

Toegangsoplossingen