StadtNatur München, Duitsland

Modern elektronisch sluitsysteem voor optimaal residentieel toegangsbeheer

Reference StadtNatur 02
Over

Een intelligent toegangssysteem dat slimme sloten met een deeleconomie combineert

Het StadtNatur Architektenhaus in München is in meerdere opzichten een toonaangevend project. Met een lengte van 95 meter en een oppervlakte van 1.600 m2 is dit staaltje indrukwekkende architectuur de thuisbasis van 35 huurders, die samen een hechte gemeenschap vormen. Extra voorzieningen zijn onder meer een gemeenschappelijke tuin van 2.000 m2, een myRENZbox-pakketkast en een intelligent elektronisch sluitsysteem van dormakaba voor alle ruimtes.

Het intelligente toegangssysteem resivo verrijkt het StadtNatur-gebouw met smart home-mogelijkheden en ondersteunt de deeleconomie, wat essentieel is voor de bewoners.

Uitdagingen

Wat zijn de vereisten voor een gebruiksvriendelijk, slim residentieel toegangssysteem?

  • In staat zijn om hedendaagse trends zoals smart home-systemen en mogelijkheden voor deeleconomie te integreren.

  • Flexibel en veilig rechtenbeheer voor gemeenschappelijke en privéruimten.

  • Gebruikers betrekken tijdens de eerste testfase om het systeem aan te passen aan hun behoeften.

  • Applicaties die intuïtief te gebruiken zijn voor bewoners, woningbeheerders en gasten.

  • Voortdurende ontwikkeling van het geïntegreerde toegangssysteem en de toevoeging van nieuwe applicaties.

  • Een brede selectie aan hardware deurcomponenten en toegangsgegevens die voldoen aan gebruikersvereisten en deursituaties.

Reference StadtNatur 03
Het systeem geeft niet alleen toegang tot privéruimtes – gemeenschappelijk gebruikte deuren zijn ook geïntegreerd. Ik was aangenaam verrast door hoe makkelijk en intuïtief zelfs de onderliggende cloudsystemen te bedienen zijn.

Christian Dengler

algemeen directeur en beheerder

Details

Met elektronische sluitsystemen voor woningen wordt smart living werkelijkheid

Elektronische sluitsystemen voor woningen

De inwoners van het gebouw wilde een slim, flexibel én gebruiksvriendelijk elektronisch sluitsysteem – bij voorkeur ook smartphonecompatibel – dat daarnaast verschillende extra voordelen zou bieden.

Inzichten tijdens de testfase

Tijdens de testfase van het StadtNatur-gebouw hadden we de mogelijkheid om de exacte klantvereisten te bepalen en de juiste oplossingen te vinden. Op basis van die werd het systeem continu geoptimaliseerd om alle deelnemers volledig tevreden te stellen.

Voordelen voor gebouwbeheerders & handelaars

Tijdens de bouwfase werd de toegang tot het gebouw digitaal gecontroleerd met behulp van de resivo utility-app voor eigenaren, handelaars en schoonmaakpersoneel.

Voordelen voor vastgoedbeheerders

Met de resivo cloud-oplossing organiseren gebouwbeheerders alle toegangsrechten eenvoudig en flexibel in de app. Dit transformeert een smartphone tot een veilige sleutel. Het resivo-systeem voor toegangsbeheer biedt tal van voordelen, vooral omdat er geen fysieke sleuteloverdracht nodig is, mechanische sleutels niet langer verantwoord moeten worden en er geen veiligheidsrisico meer is bij verlies van een sleutel.

Voordelen voor bewoners

De bewoners kunnen zelf de toegangsrechten beheren en toewijzen in de vorm van digitale sleutels. Mocht er ooit een toegangsmedium verloren gaan, dan kan de bewoner met behulp van de app snel en makkelijk de toegangsmachtiging van de sleutel intrekken en verwijderen. Dankzij het resivo-systeem kunnen bewoners ook op afstand digitale en in de tijd beperkte sleutels verzenden vanaf hun mobiele telefoon.

We laten je graag meer zien