RMIT University Melbourne, Australië, Australi

De nieuwe academische landschapsarchitectuur optimaliseert het campusleven met een efficiënte toegankelijkheid

Reference_RMIT_2
Over

Efficiënte toegankelijkheid, voor een beter academisch leven op de campus

RMIT University werkte samen met vijf architectenbureaus en een landschapsarchitect om vier oudere gebouwen met een suboptimale energie-efficiëntie te renoveren. De ontwerpopdracht bestond erin om de bestaande gebouwen te behouden, maar ook grondig te moderniseren. Maximale natuurlijke lichtinval door veelvuldig gebruik van glas en open ruimtes met beweegbare draagbalken, pilaren en wandpanelen. Onze energie-efficiënte automatische schuifdeuren vormen een verbinding tussen de oude en nieuwe delen van de universiteit, terwijl onze contactloze toegangssystemen een naadloze doorgang van het gebouw naar de straat garanderen.

Uitdagingen

Hoe kunnen toegangsoplossingen het moderne academische leven ondersteunen?

  • Systemen die voor een efficiënte toegangkelijkheid zorgen

  • Oplossingen die een snelle verplaatsing tussen de verschillende ruimtes mogelijk maken, om de levendige academische sfeer te ondersteunen

  • Automatische deuren die zich aanpassen aan de beweging van mensen

  • Comfortabele toegang tot een nieuwe architectonische bezienswaardigheid

  • Transparant, barrièrevrij ontwerp

  • Beveiligings- en noodfuncties, om mensen en eigendommen te beschermen

Reference_RMIT_3

Details

Gepersonaliseerde toegangs- en deuroplossingen voor elke situatie

Oplossingen gedefinieerd door het veiligheidsniveau

Automatische deursystemen moeten voldoen aan diverse functies binnen het gebouw: ze zorgen voor een veilige, comfortabele toegang en reguleren de toegankelijkheid voor de gebruikers van het gebouw als de toegangsrestricties tot verschillende gebieden. Juist gekozen toegangssystemen bieden een verhoogde veiligheid op gevoelige plaatsen zoals bijvoorbeeld laboratoria, die alleen toegankelijk mogen zijn voor bevoegde personen.

Robuuste en betrouwbare deurautomaten

Draaideuraandrijvingen worden ingezet voor vele toepassingen, van eenvoudige binnendeuren tot dubbele automatische brand- en rookwerende deuren. Ze worden geleverd met diverse functies en accessoires om te voldoen aan de individuele vereisten.

Energie-efficiënte toegangsoplossingen

Voor hoofdingangen waar veel mensen komen, waar gebruiksgemak van het grootste belang is en de toegangssystemen even aantrekkelijk moeten zijn als het architectuurontwerp van het gebouw, biedt ons assortiment van KTC-Comfortline draaideuren de perfecte oplossing.

We laten je graag meer zien