Toegangsoplossingen voor zorginstellingen

Verbeter de patiëntveiligheid en efficiëntie met geïntegreerde toegangsoplossingen

Situatie vandaag

Hoe kunnen efficiëntie en welzijn in de gezondheidszorg worden gecombineerd?

Het succes van medische zorg hangt grotendeels af van hoe veilig, effectief, toekomstbestendig en kostenefficiënt de zorg is. Het optimaliseren van operationele processen spaart levens en middelen.

Van ziekenhuizen en klinieken tot verzorgingshuizen, verpleeghuizen, medische centra, apotheken, farmaceutische industrie en laboratoria, wij bieden een breed spectrum aan diensten en een gevarieerd assortiment aan toegangsoplossingen om de patiëntveiligheid te verhogen in al deze faciliteiten en in de afzonderlijke binnenruimtes. Onze innovatieve, hoogwaardige hardware- en softwareoplossingen ondersteunen het personeel in hun dagelijkse routine en dragen bij aan de patiëntveiligheid, operationele processen en kostenefficiëntie.

Ziekenhuizen

Geautomatiseerde, aanraakvrije toegangssystemen, toegangscontrolehardware en softwareoplossingen dragen allemaal bij aan een effectiever beheer rondom besmetting in ziekenhuizen, van clean rooms tot IC's en radiologie.

Verzorgingshuizen

Onze innovatieve toegangscontroleoplossingen bieden uitkomst voor dementiezorg en beperkte aandacht door tijdsgebrek in verzorgings- en verpleeghuizen. Dit bevordert de privacy en veiligheid voor bewoners.

Onze experts helpen u graag

Uw voordelen

Uitgebreide veiligheid

Wij bieden beveiliging voor uw eigendommen, processen, systemen en gegevens - en voor uw investering.

Infectiepreventie

Wij helpen het infectierisico te verminderen door middel van contactloze, geautomatiseerde toegangsoplossingen, intelligente toegangscontrole en antibacteriële oppervlakken.

Efficiënte organisatie

Wij optimaliseren bedrijfsprocessen die de veiligheid, transparantie en efficiëntie verhogen, waardoor u op lange termijn tijd, moeite en kosten bespaart.

Verhoogd het gemak voor patiënten, bezoekers en personeel

Onze aanpasbare, stijlvolle en gebruiksvriendelijke oplossingen zorgen voor een aangename, comfortabele en uitnodigende sfeer in uw instelling.

Lagere inkoopkosten

U kunt alle toegangsgerelateerde oplossingen die u nodig heeft uit één pakket halen, waardoor u uw inkoopkosten kunt verlagen en uw personeelsstroom feilloos kunt integreren.

Totaaladvies

Professionele teams van deskundigen bieden u aangepaste oplossingen en specificaties om aan uw individuele eisen te voldoen.

Uitgebreide service

Profiteer gedurende de hele levenscyclus van uw systeem van ons wereldwijde netwerk van technische serviceteams tijdens de ontwerp-, engineering- en installatiefasen.

"Met de oplossingen van dormakaba beschikken we over een betrouwbaar en veilig sluitsysteem dat aan onze behoeften kan worden aangepast. Dankzij onze jarenlange samenwerking zijn we dormakaba gaan waarderen als een betrouwbare partner."
Christian Müllner

Christian Müllner

MSc, MBA, hoofd van de afdeling Technologie van het Universitair Ziekenhuis St. Pölten.

Oplossingen in een oogopslag

Uitgelicht: TouchGo

Veiligheid combineren met privacy

Hygenic solutions for patient rooms

Een oplossing die volledig beveiligd is en toch met één aanraking opent

Huizen voor ouderen, verzorgingshuizen voor mensen met dementie en psychiatrische klinieken zijn voortdurend op zoek naar optimalisering van de persoonlijke en latente veiligheidsbehoeften en het comfortniveau van hun bewoners. Eenvoudige, betrouwbare toegangscontrole speelt hierbij een cruciale rol: de privacy van de bewoners blijft behouden en het personeel wordt ondersteund bij hun dagelijkse taken. Ons intelligente toegangscontrolesysteem TouchGo regelt beide.

Het TouchGo-systeem maakt gebruik van een transponder die u in uw zak kunt meenemen. Het voldoet niet alleen aan alle eisen voor een betrouwbaar en eenvoudig toegangsbeheer, maar zorgt er ook voor dat het zoeken naar verloren sleutels en dure vervangingen tot het verleden behoren. Ook zorgpersoneel profiteert van de toegangsoplossing, omdat zij hun handen vrij hebben. Door simpelweg de deurgreep aan te raken, wordt bepaald of de persoon bevoegd is om binnen te komen. Daardoor wordt de workflow eenvoudiger en efficiënter.


Functies in een oogopslag

Technologie die ondersteunt bij dementie

Onze TouchGo-oplossing voorkomt dat bewoners met dementie per ongeluk andermans kamer binnengaan en biedt privacy, veiligheid en integriteit voor iedereen.

Uw hand fungeert als een sleutel

Het digitale toegangsbeslag herkent de bevoegde persoon zolang deze de transponder ergens op zijn lichaam draagt, bijvoorbeeld als polsband of hanger. De transponder zelf hoeft niet te worden aangeboden.

Een systeem voor alle deuren

TouchGo kan worden geïntegreerd in het algemene toegangscontrolesysteem van het gebouw, waardoor de kamers van de bewoners, maar ook kantoren, ruimtes voor de opslag van medicijnen, enz. gemakkelijk kunnen worden beheerd.


Uw voordelen
  • Meer privacy voor de bewoners

  • Een betere organisatie die het personeel ondersteunt en hen meer tijd geeft om zich met de patiënten bezig te houden.

  • Gebruiksvriendelijke, veilige bediening met uw hand als sleutel

  • Slimme toegang - vrij verkeer van binnenuit, gecontroleerde toegang van buitenaf

Hoe kunnen we helpen?

Contact -
Contact - dormakaba Belgium N.V.

Toegangsoplossingen