Toegangsoplossingen voor kantoren

Slimme en gekoppelde toegangsoplossingen voor kantoorgebouwen

Situatie vandaag

Hoe kan de productiviteit worden bevorderd en tegelijkertijd de beveiliging worden verhoogd?

Elk bedrijf moet nadenken over de toekomst. Hoeveel en wat voor ruimte heeft het over een jaar nodig? Wat voor soort werkomgeving is nodig? Hoe ziet het bedrijf zijn toekomst? Kantoren vereisen flexibiliteit, met aanpasbare ruimteconcepten, gedeelde werkplekken en vrij verkeer van mensen - naast geïntegreerde gebouwbeveiliging en toegangscontrole.

Wij bieden geïntegreerde, gekoppelde toegangssystemen en -concepten om de knowhow en middelen van uw medewerkers te beveiligen en uw personenverkeer efficiënt te beheren. Onze producten en oplossingen houden rekening met alle aspecten van ontwerp en bruikbaarheid. Ze creëren een uitnodigende werksfeer en gebieden waar medewerkers, klanten en bezoekers kunnen profiteren van persoonlijke interactie en creatief en productief kunnen zijn.

Wij helpen bedrijven van elke omvang, van starters tot agentschappen, middelgrote bedrijven en wereldspelers, door te adviseren over toegangsconcepten en deze aan te passen aan hun specifieke eisen. Wij helpen gebouwen te beveiligen, mensenstromen veilig te houden, en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Receptie en lobby

De ingangen van een bedrijfsgebouw zijn het eerste contactpunt voor werknemers en bezoekers - en één, die moet worden gereguleerd. Wij voorzien u van automatische deuren en slimme toegangscontrolesystemen om uw personenverkeer gemakkelijker te beheren.

Speciale toegangspunten en persoonlijke veiligheid

In grote kantoorgebouwen moeten deuren diverse functies en veiligheidseisen combineren, van nooduitgangen tot brandwerende deuren en meer. Onze deuroplossingen voldoen aan de veiligheidsvoorschriften om de mensen te beschermen en de toegang veilig te maken

Kantoren voor werknemers en gedeelde werkplekken

De aanwezigheid van persoonlijke spullen en vertrouwelijke informatie maken toegang tot kantoren tot een kwetsbare plek. Om alleen toegang voor bevoegde personen te garanderen, bieden wij systemen waarmee u de toegangsrechten flexibel kunt beheren.

Conferentiezalen en vergaderruimten

Van conferentiezalen tot lounges en vergaderruimtes, wij bieden flexibele toegang en ruimtesystemen die zowel een open structuur als een aantrekkelijk interieur bieden. Wij helpen een comfortabele, aangename sfeer te creëren die de creativiteit bevordert.

R & D en productiegebieden

De bescherming van gevoelige informatie begint met geautoriseerde toegang. Wij bieden toegangssystemen zoals eenpersoonssluizen en sensorsluizen, die software combineren met elektronische vergrendelingsmechanismen van versterkte materialen.

Onze experts helpen u graag

Uw voordelen

Alles uit één pakket

We bieden service op wereldwijde schaal aan en zorgen voor consistentie en compatibiliteit.

Totaaladvies

Professionele teams van deskundigen bieden u aangepaste oplossingen en specificaties om aan uw individuele eisen te voldoen.

Efficiënte optimalisering

Wij optimaliseren bedrijfsprocessen die de veiligheid, transparantie en efficiëntie verhogen.

Gebruiksvriendelijk en een buitengewoon ontwerp

Wij bieden modulaire, gebruiksvriendelijke oplossingen die esthetiek en functionaliteit combineren.

Duurzame economische efficiëntie

Wij bieden oplossingen die energie-efficiënt zijn en u op lange termijn tijd en geld besparen.

Indrukwekkende technologie

Technische innovatie is de sleutel tot onze producten en garandeert de toekomstige rendabiliteit en flexibiliteit van uw bedrijf, evenals doorlopende opwaardering van uw activiteiten.

 • "De belangrijkste redenen waarom ik voor exivo heb gekozen zijn veiligheid, flexibiliteit en vrijheid."
  Louise Steyaert

  Louise Steyaert

  Oprichter

 • "We waren onder de indruk van de combinatie van geweldige standaardfunctionaliteiten en individueel maatwerk."

  Franz Almhofer-Amering

  Bedrijfsmanager EHS & Facility, Miba AG

Oplossingen in een oogopslag

Uitgelicht: het toegangscontrolesysteem exivo

Naadloze controle en beheer van toegangsrechten voor uw kantoorgebouw

Exivo image

Met de Cloud-based toegangscontrole oplossing exivo heeft u de toegangsrechten van uw organisatie altijd volledig onder controle, voor elke ruimte en ieder persoon. Of u nu gedeelde kantoren en -werkplekken of zeer gevoelige ruimtes beveiligt, met exivo beheert u de toegangsrechten eenvoudig, veilig en efficiënt. U hebt altijd een duidelijk overzicht van wie welke ruimtes betreedt en wanneer.

Cloud-based toegang

Verleen eenvoudig toegang aan medewerkers, klanten en bezoekers via Cloud-based toegang vanaf uw mobiele telefoon, tablet of pc. Exivo past zich aan uw behoeften aan, u bepaalt welke deuren extra beveiligd moeten worden met elektronische en draadloze vergrendelingscomponenten. U kunt toegangsrechten wijzigen of annuleren wanneer u maar wilt, en het aanpassen en updaten van het systeem was nog nooit zo eenvoudig.


Uw voordelen
 • Mogelijkheid om ruimtes en kamers op flexibele basis te verhuren en de toegang via de Cloud te beheren

 • Inzicht in en volgen van realtime gebruik en eerdere activiteiten

 • Beveiligd toegangssysteem dat geen extra software of servers vereist

 • Eenvoudige, intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening

 • Een systeem dat altijd actueel is in termen van functionaliteit en veiligheid, zonder dat u iets hoeft te doen.

 • Gelijkmatige, transparante kosten

 • Volledige ondersteuning en bediening door uw exivo partner

Hoe kunnen we helpen?

Contact -
Contact - dormakaba Belgium N.V.

Toegangsoplossingen