Oplossingen voor een betere toegankelijkheid

Toegankelijkheid: oplossingen voor een wereld zonder barrières

Oplossingen voor een betere toegankelijkheid

Moderne gebouwen zijn barrièrevrije gebouwen

Toegankelijkheid is een essentiële voorwaarde voor een leven in zelfredzaamheid en vrijheid. Bij het plannen van een gebouw, neemt u de verantwoordelijkheid op u om een omgeving te ontwerpen die drempelvrij en toegankelijk is voor iedereen. Barrièrevrij plannen en bouwen betekent een omgeving ontwerpen die gastvrij is voor iedereen.

Voor kinderen, ouderen en mensen met een lichamelijke beperking vormen deuren vaak een belemmering. De mogelijkheid om zich vrij te kunnen bewegen in openbare of particuliere gebouwen en ongehinderd binnen en buiten te komen, is belangrijk - vooral in het geval van nooduitgangen die aan wettelijke voorschriften moeten voldoen. Wij helpen de toegankelijkheid van gebouwen te verbeteren met onze allround toegangsoplossingen en diensten.

Hoofd- en zijingangen

Elk gebouw heeft een gezicht - en wij vinden dat dit een vriendelijk gezicht moet zijn dat veilig aanvoelt. Toegangen moeten open aanvoelen, maar moeten ook de binnenzijde van een gebouw beveiligen.

Gangen en doorgangen

Verschillende mensen moeten een gebouw kunnen binnentreden. Onze oplossingen zorgen voor een naadloze mensenstroom en verhogen tegelijkertijd de veiligheid van ingangen en andere kritieke zones.

Toiletten

Barrièrevrije toiletten moeten gemakkelijk toegankelijk zijn, vooral voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij bieden verschillende oplossingen die kunnen worden aangepast aan specifieke ruimte-indelingen.

Onze experts helpen u graag

Uw voordelen

Aanraakvrije toegangsoplossingen voor betere hygiëne, beveiliging en meer comfort

Ons portfolio biedt een breed scala aan producten en oplossingen die comfortabel zijn en tegelijkertijd een veilige en gecontroleerde toegang garanderen. Er wordt ook rekening gehouden met de wens naar de best mogelijke hygiëne.

Intelligente oplossingen die een barrièrevrije toegang en een vloeiende mensenstroom mogelijk maken

Tegenwoordig is toegankelijkheid niet langer een technische kwestie. Onze intelligente deursystemen helpen gebouwen en ruimtes gemakkelijk toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken voor iedereen.

Verhoogd het gemak voor patiënten, bezoekers en personeel

Onze aanpasbare, stijlvolle en gebruiksvriendelijke oplossingen zorgen voor een aangename, comfortabele en uitnodigende sfeer in uw instelling.

Onbelemmerde passagierservaring op het vliegveld

Wij bieden geautomatiseerde, efficiënte totaaloplossingen die de reiservaring van luchthavenpassagiers verbeteren.

Oplossingen in een oogopslag

Hoe kunnen we helpen?

Contact -
Contact - dormakaba Belgium N.V.

Toegangsoplossingen