Stearawirts Hauserei, Oostenrijk

Een gezellig pension verandert in een lifestyle hotel met veilige toegangscontrole middels RFID-kaartsloten

Hauserei
Over

Hoe verander je een traditioneel pension in een modern hotel met topklasse toegangscontrolesystemen?

Het traditionele Gasthof Stern in Steeg, Oostenrijk, wordt al door de vierde generatie van de familie Hauser gerund. Vanaf 2004 werd het hotel steeds verder uitgebouwd, waardoor er een geheel nieuw gebouw ontstond dat sinds 2022 over 12 moderne kamers en suites beschikt. De familie Hauser heeft voor ogen om elke gast een geweldige, onvergetelijke ervaring te bieden. Hiervoor zijn veiligheid en comfort van cruciaal belang. Daarom investeerde de familie in energiezuinige deuren, RFID-sloten en contactloze deuropeners. Ze kozen voor een toegangscontrolepakket dat niets te wensen overlaat.

  • Plaats: Steeg, Oostenrijk, Europa

  • Voltooiing: 2022

  • Eigenaar: Guntram Hauser

  • Officiële website: https://www.hauserei.at/

  • Verkooppartner: CORDA Geiger

Uitdagingen

Hoe combineer je fantastisch design met een technologie die alle comfort en veiligheid biedt?

  • Gebruik van contactloze deuropeners voor eenvoudige toegang

  • Naadloze integratie van eersteklas toegangscontrole-installaties

  • Uitrol van Confidant RFID-sloten als robuuste beveiligingsoplossing met een moderne esthetiek

  • Montage van ST FLEX Green automatische schuifdeuren met vluchtwegfunctie

Stearawirts Hasuerei10
"In dormakaba hebben we een competente partner gevonden waarmee we onze gasten uitstekende veiligheid kunnen bieden en ons pand kunnen beveiligen. Vanaf de adviesfase tot aan de realisatie van het project zijn wij 100% tevreden."

Guntram Hauser

Eigenaar & Directeur

Details

Een flexibel RFID-slotconcept dat dankzij een eenvoudige uitrol aan alle eisen voldoet

Een stijlvolle entree en comfortabele toegang

Gasten weten dat ze in goede handen zijn zodra ze de hoogwaardige automatische schuifdeuren en andere elektronische toegangscontroleoplossingen zien. Beveiligingsoplossingen van dormakaba maken het verblijf van de gasten aangenamer en het incheckproces korter, bieden gemoedsrust wat betreft de beveiliging en ongehinderde toegang tot kamers en andere ruimtes.

Een complementair ontwerp

De elektronische Confidant RFID-sloten zijn gemaakt van messing en sluiten perfect aan bij de Tiroolse landhuisstijl van het hotel. Het systeem is gebaseerd op RFID contactloze radiotechnologie en kan met gemak alle geautoriseerde hoteldeurkaarten lezen. Autorisatie wordt toegekend via de alles-in-één programmeereenheid (FDU). Het maakt daarbij niet uit waar de systeemelementen zich bevinden. Bovendien zijn er geen stroom- of datakabels nodig.

Automatische schuifdeuren

ST FLEX Green automatische schuifdeuren met vluchtwegfunctie bieden gasten en medewerkers eenvoudige toegang tot het pand zelf, tot de skiruimte en tot de ondergrondse parkeergarage. Deze energiezuinige deuren, speciaal ontworpen voor de buitenzijde van het hotel, bieden transparantie, toegankelijkheid, gemak en thermische isolatie.

Eenvoudig toegangsbeheer met dormakaba evolo

De standalone digitale toegangscomponenten kunnen snel en eenvoudig in bijna elke deur of elk kozijn worden geïnstalleerd. evolo van dormakaba is een modulaire oplossing die eenvoudig kan worden uitgebreid en aangevuld met andere digitale componenten van evolo.

We laten je graag meer zien