Toegang met uw mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon gebruiken als slimme sleutel

Mobile access oplossingen

Mobile Access - deuren openen met uw mobiele telefoon

De standaardoplossing voor het beveiligen van de toegang tot gebouwen of kantoren is een fysiek toegangssysteem waarvoor een sleutel of een ander toegangsmiddel nodig is. Er is echter een duidelijke trend naar Mobile Access.

De vraag naar mobile access oplossingen neemt toe, vooral omdat mobiele telefoons handig, flexibel en veilig in het gebruik zijn.

Met een geïntegreerde smartphone-oplossing hebben gebruikers bijvoorbeeld niet langer meerdere sleutels, ID-kaarten, tokens en/of wachtwoorden nodig. De beveiliging wordt verbeterd door het efficiënte en consistente gebruik van sterke authenticatiemethoden in de hele infrastructuur van een gebouw. Smartphone-toegang is ook uiterst flexibel, het kan niet alleen worden gebruikt voor fysieke toegangscontrole, maar bijvoorbeeld ook voor toegang tot PC’s en PC-toepassingen.

Met onze oplossingen voor mobile access kunnen werknemers, bezoekers en externe dienstverleners geautoriseerde toegang krijgen tot een gebouw of ruimte, met behulp van hun mobiele telefoon. Wij bieden verschillende oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke wensen en eisen.

De beveiliging van mobile access is van het grootste belang. Met behulp van ons speciale slimme sleutelbeveiligingssysteem worden alle digitale toegangssleutels veilig gecodeerd en naar elk geregistreerd apparaat verzonden.

Woningen en kleine bedrijven

Met de gratis evolo smart app beheert u de toegang via uw mobiele telefoon. U kunt er digitale sleutels mee versturen en tot 50 gebruikers toegang verlenen tot uw pand.

Leer meer

Kleine of middelgrote ondernemingen (MKB)

Beheer de toegang tot specifieke kantoren en ruimtes op specifieke tijden - met praktische, gebruiksvriendelijke programmering en ondersteuning.

Leer meer

Grote ondernemingen

Bij grote ondernemingen moeten mensen van over de hele wereld en elke dag uw bedrijfsgebouw kunnen binnenkomen en verlaten. Onze oplossingen beheren van de toegangscontrole, de aanwezigheidsregistratie en het beheer van de badges en andere gebruikersmedia.

Leer meer

Onze experts helpen u graag

Oplossingen in een oogopslag

Hoe kunnen we helpen?

Contact -
Contact - dormakaba Belgium N.V.

Toegangsoplossingen