Innovatieve toegangsoplossingen voor een beveiligde toegang

Toegangscontrolesystemen die een naadloze toegang garanderen

Oplossingen voor barrièrevrije toegang en toegangscontrole

Gecontroleerde toegang van mensen en beveiliging door middel van toegangscontrolesystemen

Eén van de grootste uitdagingen bij het ontwerp en de bouw van grootschalige gebouwen zoals stations, luchthavens, ziekenhuizen en kantoren is de behoefte aan veiligheid en tegelijkertijd een barrièrevrije toegang.

Door een effectief beheer van de toegankelijkheid kunnen zelfs grote aantallen mensen veilig, snel en gemakkelijk van de ingang van een gebouw naar hun eindbestemming gaan - via een willekeurig aantal gangen, ruimtes en deuren.

De meest gangbare beveiligingseisen voor dit soort gebouwen omvatten oplossingen voor toegangsbeperkingen en toegangscontrole, inclusief systemen voor het verzamelen van gegevens over mensen die binnenkomen en vertrekken, voor latere analyse.

Onze toegangscontrolesystemen bieden vele oplossingen voor toegangsbeveiliging en -bewaking. Ze kunnen overal worden aangebracht, van indrukwekkende hoofdingangen tot secundaire en functionele deuropeningen - onze oplossingen zijn perfect voor elke situatie.

Geavanceerde oplossingen voor toegangscontrole

Bepalen wie, waar, wanneer en hoelang ergens toegang heeft is de basis van een holistische toegangscontrole die voldoet aan al uw bedrijfsvereisten.

Hoofdingangen met automatische schuifdeuren

De hoofdingang is het visitekaartje van een gebouw. Een uitnodigend ontwerp dat de toegang vergemakkelijkt is daarbij essentieel voor de reputatie van een bedrijf.

Toegangsbeveiliging dankzij beveiligde draaideuren

Zwaarbeveiligde draaideuren zijn een uitstekende optie voor toegangscontrole. Met verschillende beveiligingsniveaus waaruit u kunt kiezen, voldoen ze aan alle vereisten voor de beveiliging van uw gebouw.

Beveiligingssluizen voor maximale beveiliging

Beveiligingssluizen zijn een bijzonder veilige oplossing voor het controleren van de toegang tot gebieden met bijzonder hoge veiligheidseisen.

Onze experts helpen u graag

Uw voordelen

Meer gemak voor huurders, bezoekers en vastgoedeigenaren

Wij bieden aanpasbare, stijlvolle, gebruiksvriendelijke oplossingen die een uitnodigende sfeer creëren, het toegangsbeheer binnen uw pand vereenvoudigen en zorgen voor een soepele operationele stroom.

Uitgebreide veiligheid

Wij bieden beveiliging voor uw eigendommen, processen, systemen en gegevens - en voor uw investering.

Efficiënte organisatie

Wij optimaliseren bedrijfsprocessen die de veiligheid, transparantie en efficiëntie verhogen, waardoor u op lange termijn tijd, moeite en kosten bespaart.

Indrukwekkende technologie

Technische innovatie is de sleutel tot onze producten en garandeert de toekomstige rendabiliteit en flexibiliteit van uw bedrijf, evenals doorlopende opwaardering van uw activiteiten.

Intelligente oplossingen die een barrièrevrije toegang en een vloeiende mensenstroom mogelijk maken

Tegenwoordig is toegankelijkheid niet langer een technische kwestie. Onze intelligente deursystemen helpen gebouwen en ruimtes gemakkelijk toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken voor iedereen.

Geïntegreerde geavanceerde technologie

Wij automatiseren en verbeteren uw passagiersstroom met innovatieve biometrische technologieoplossingen.

Oplossingen in een oogopslag

Focus op

Uitgebreide toegangscontrole met Argus sensorbarrières

Argus sensor barriers

Een knap en gestroomlijnd design. Onze Argus sensorbarrières maken een opvallende eerste indruk wanneer bezoekers een foyer betreden. Sensorsluizen of sensorbarrières zijn de ideale oplossing voor het controleren van de toegang van mensen en het verifiëren van autorisatie, waarbij toegang alleen wordt verleend aan degenen met de juiste machtigingen. Dit wordt bevestigd via een transponder, badge of ander toegangsmedium. De toegang is volledig contactloos en geautomatiseerd, voor maximaal gemak.

Uitgerust met intelligente technologie, zorgen onze Argus sensorsluizen voor een betrouwbare toegangscontrole en zorgen ze ervoor dat elke poging om de barrière te omzeilen wordt gedetecteerd. Dit draagt bij aan de veiligheid van het gebouw, biedt een gemakkelijke manier om de mensenstroom te controleren en ondersteunt het bezoekersbeheer.

Dankzij het modulaire ontwerp zijn onze Argus systemen zeer flexibel en kunnen ze snel en eenvoudig worden aangepast aan uw steeds veranderende eisen - zelfs als retrofit. De Argus sensorsluizen beantwoorden aan de geldende voorschriften voor vluchtwegbeveiligingssystemen.

Hoe kunnen we helpen?

Contact -
Contact - dormakaba Belgium N.V.

Toegangsoplossingen