dormakaba
dormakaba_projects_sel
Project management

Onze kennis en ervaring. Uw project en uw wensen, systematisch aangepakt.

Bent u architect, aannemer, planner of bouwheer?  Dan kan dormakaba u de nodige ondersteuning bieden voor een succesvolle aanpak van uw project.  Bij al uw vragen over toegangsoplossingen, geven wij graag het nodige advies.

Advisering
dormakaba is aanbieder van comfortabele, innovatieve en veilige toegangsoplossingen en de bijhorende service.  Logisch dat wij ook bij de uitwerking van uw planning een waardevolle inbreng kunnen bieden.  Samen met u bekijken wij de leveringstijden van producten.  Wij geven overkoepelend advies over de mogelijke producten voor de realisatie van uw deuren/toegangsoplossingen.
Dit helpt u bij het behalen van uw doelen en het vinden van de nodige oplossingen voor uw project.
Ook bij speciale projecten zoeken wij samen met u naar die producten die een oplossing bieden voor uw persoonlijke vereisten.


Moet uw project voldoen aan bepaalde normen of richtlijnen?

Wij maken u met plezier wegwijs in de heersende wetgeving en tonen u die producten die aan de gevraagde wettelijke eisen voldoen.  Hierbij stellen wij altijd de verschillende conforme producten aan u voor, zodat u kennis krijgt van de verschillende oplossingen die voor de realisatie van uw project mogelijk zijn.

U wilt graag meer weten over de ondersteuning die dormakaba u kan bieden?

Naast ondersteuning bij u ter plaatse, kan dormakaba Belgium u verschillende scholingen en infosessies aanbieden die u toestaan inzicht te krijgen in een verscheidenheid van toegangsgerelateerde thema’s en mogelijke oplossingen.

U heeft een project buiten de eigen landsgrenzen?

Dankzij de aanwezigheid van dormakaba-filialen in tal van landen wereldwijd kunnen wij u ook buiten de eigen landsgrenzen voorzien van de nodige ondersteuning.

dormakaba project management.  Uw premium partner voor betere toegangsoplossingen.