Toegangscontrole. Slim. Via app.

evolo smart - Vereenvoudigt uw leven en maakt uw deur slim.

Toegangscontrole via je mobiele telefoon met de evolo smart app: Beveilig je gebouw met evolo smart - een slimme oplossing voor bedrijven, kantoren, werkplaatsen en meer. Beheer eenvoudig de toegang via de app, stel tijdvensters in, voor werknemers, vrienden, gasten. Geen probleem bij verlies van sleutels: verwijder gewoon de toegangsgegevens in de app.

Toegangscontrole via de app

Ontdek evolo smart - Programmeer deuren met de app, toegang via de mobiele telefoon

Elektronische sloten zijn een intelligente manier om uw pand te beveiligen en te bepalen wie wanneer ergens toegang heeft. Eenmaal geïnstalleerd download u gewoon de evolo smart app op uw mobiele telefoon en kunt u aan de slag gaan met het instellen van toegangsrechten. Of u nu een bedrijf runt of het wil gebruiken voor uw eigen huis, evolo smart is een toegangscontrole-app die u kunt aanpassen aan uw behoeften. En u hebt niet eens een internetverbinding nodig, want de app werkt offline. Met evolo smart is het organiseren van de toegang tot uw pand nog nooit zo eenvoudig geweest.

Is er veel bedrijvigheid in je pand? Is het een komen en gaan van veel mensen op verschillende tijden? Met de evolo smart app heb je de toegang onder controle. Met één vinger bepaal je of je toegangsrechten wilt verlenen voor een bepaalde periode - je gebruikers kunnen naar binnen via hun mobiele telefoon of met een RFID pas of tag.

Wat is evolo smart?

Kom binnen - en regel de toegang snel en gemakkelijk

Net als grote bedrijven hebben kleinere bedrijven te maken met de uitdagingen van toegangscontrole. Of het nu gaat om personeel, dienstverleners, zakenpartners of klanten, u kunt snel toegangsrechten verlenen of intrekken en u weet wie wanneer ergens binnen is geweest. Dit verhoogt uw veiligheid omdat u het overzicht behoudt. De evolo smart app regelt dat allemaal en maakt het eenvoudiger.

Slimme deuren beheerd met mobiele telefoon

Slimme deuren beheerd met mobiele telefoon

Met de evolo smart app kunt u de toegang via uw mobiele telefoon efficiënt beheren. U hebt de volledige controle en kan met slechts een paar tikken flexibel regelen wie het gebouw of bepaalde ruimtes mag betreden.

Veiligheid en gemoedsrust

Veiligheid en gemoedsrust

De combinatie van gebruiksvriendelijke slimme deuren met de evolo smart app zorgen voor maximale flexibiliteit, onafhankelijkheid en gemak, vooral voor mensen met een druk leven.

Slimme deuren - vastgelegde toegangsrechten - alles onder controle

Slimme deuren - vastgelegde toegangsrechten - alles onder controle

Uw nieuwe timmerman is klaar voor haar nieuwe baan. Of het nu gaat om een kaart, sleutelhanger of mobiele telefoon, het regelen van de juiste rechten is in de evolo smart app in een handomdraai gebeurd.

Gemakkelijke toegangscontrole voor bedrijven

evolo smart voor bedrijven: Moeiteloos en efficiënt toegang regelen

Toegang voor medewerkers, externe partners, dienstverleners, gasten en meer: allemaal eenvoudig beheren via één app. evolo smart stelt gebruikers in staat om via hun mobiele telefoon toegang te krijgen tot gebouwen met slimme deuren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over verloren sleutels of onbevoegde toegang.

Slimme beveiliging voor thuisgebruik

evolo smart voor uw privéwoning - u beslist wie wanneer naar binnen mag

Of het nu gaat om uw kinderen, uw buren, uw schoonmaakster, de oppas of uw nieuwe partner, met evolo smart kunt u eenvoudig de toegangsrechten tot uw huis beheren. Maak eenvoudig toegangsmedia zoals kaarten of sleutelhangers aan en verwijder ze indien nodig. Met evolo smart blijft u ondanks uw drukke bestaan verzekerd van goed georganiseerde veiligheid, zelfs onderweg.

De app, het beheer, de deuren en meer

FAQ

Klaar om in de wereld van mobiele toegangscontrole te duiken met evolo smart van dormakaba? Heeft u hierover nog vragen? Bekijk onze FAQ pagina om te ontdekken hoe de offline toegangscontrole oplossing uw veiligheid kan verbeteren en tegelijkertijd flexibel en handig kan blijven.

Onze producten

Compatibele digitale cilinders, elektronisch deurbeslag, kaartlezers en gegevens

Hieronder vindt u een selectie van onze compatibele deursloten, lezers en media. Haal de evolo smart deurcomponenten bij uw gecertificeerde dormakaba partner bij u in de buurt, die u zal helpen met de installatie, service en ondersteuning.

Onze alles-in-één doos voor u

Hoe kan ik de evolo smart starterkit bekomen?

Maak kennis met de evolo smart starterkit - alles wat u nodig hebt in één doos. Ontvang uw complete evolo smart pakket, klaar voor onmiddellijk gebruik. Kom meer te weten en bestel uw starterkit bij uw gecertificeerde dormakaba partner.

Download de gratis apps

Downloads

Download de gratis apps in de Google Playstore of in de Apple Store.

Download de gratis dormakaba evolo smart app voor Android.

Download de gratis dormakaba evolo smart app voor Android.

Download de gratis dormakaba evolo smart app van Apple.

Download de gratis dormakaba evolo smart app van Apple.

Download de gratis dormakaba mobile access app voor Android.

Download de gratis dormakaba mobile access app voor Android.

Download de gratis dormakaba mobile access app van Apple.

Download de gratis dormakaba mobile access app van Apple.

Neem contact met ons op

We horen graag van u

Ons doel is om uw overstap naar evolo smart te begeleiden met ons uitgebreide aanbod aan partners, diensten en ondersteuning. We kijken ernaar uit om van u te horen.

dormakaba Belgium N.V.
dormakaba Belgium N.V.

Uw evolo smart team