Hillwood Development Company, Verenigde Staten van Amerika

Verkoelende toegangsoplossingen in de hitte van Texas

References_Hillwood_2
Over

Moderne geïntegreerde toegang voor een pand met meerdere appartementen

Van veiligheid en gemak tot comfort en entertainment, een huis is een "smart home” wanneer het het dagelijks leven gemakkelijker maakt door middel van geautomatiseerde technologie. In Bluestem Village is geïntegreerde toegangscontrole gebruikt om 322 appartementen te verbeteren en een ultra-moderne woonervaring te creëren.

Uitdagingen

Hoe wordt een slimme, ultramoderne toegang tot verschillende woningen bereikt?

  • Topklasse toegang bieden tot smart homes

  • Aanraakvrije toegang tot gemeenschappelijke en private voorzieningen

  • Een intuïtief, gebruiksvriendelijk, robuust softwaresysteem

  • Mogelijkheid tot integratie met smart device management (SDM) platforms en slimme woontoepassingen

  • Mogelijkheid voor gebruikers te kiezen voor smart living of onafhankelijke applicaties voor het openen van hun deur (remote of ter plaatse)

  • Veilig, eenvoudig gasten- en bezoekersbeheer

References_Hillwood_4
"De dormakaba integratie met Dwelo is onderscheidend voor ons. We zijn de eerste die smart home functies aanbieden in ons gebied. Bewoners kunnen hun deuren direct vanaf hun mobiele telefoon ontgrendelen."

Clara Glover

Directeur van Multifamily Operations bij Hillwood

Details

Wij ontwikkelen geïntegreerde toegangsoplossingen in samenwerking met innovatieve partners

Belangrijkste voordelen
  • Gebruiksvriendelijk: een gemakkelijke manier voor huurders om toegang te krijgen tot voorzieningen

  • Veilig: vertrouwde technologie samen met betrouwbare sloten

  • Efficiënt: betere toegang voor onderhoudsteams van gebouwen

  • Op afstand: bewoners kunnen toegang verstrekken wanneer ze niet thuis zijn

Achtergrondverhaal

De Hillwood Development Company legt de lat voor smart living hoog met geïntegreerde toegang tot beveiliging, diensten en voorzieningen als onderdeel van een moderne, slimme technologische oplossing in haar Bluestem Village (voorheen Tacara Village). Het is een multi-unit woning met verschillende gemeenschappelijke ruimtes, waaronder fitness faciliteiten, on-site opslag en co-working ruimtes.

Een productieve samenwerking

We werkten samen met Dwelo om Saffire smart sloten te integreren in de Dwelo app. De Saffire LX-serie heeft RFID-technologie met een eigentijds ontwerp. De sloten zijn speciaal ontworpen voor appartementen en kunnen achteraf worden ingebouwd. Ze bieden uitzonderlijke prestaties en een uniforme uitstraling in de hele flat. Ze maken zowel gebruik van RFID-media zoals sleutelhangers of sleutelkaarten als digitale BLE mobile access sleutels dat zorgt voor een soepel gebruik, zonder extra software.

Gebruiksgemak

De integratie van Saffire heeft niet alleen voordelen voor de bewoners, maar ook voor het onderhoudspersoneel. Het programmeren van toegang tot meerdere woningen tegelijk is eenvoudig. Een belangrijke ontwikkeling die Hillwood doorvoerde was het bieden van een contactloze toegang voor gemeenschappelijke en eigen toegangsdeuren - wat aantoont hoe eenvoudig het is om bestaande woningen aan te passen.

We laten je graag meer zien