dormakaba
Over_ons_BE_NL

Onze merkbelofte

Brand_Promise&values2

​​​​​​​Waar wij in één woord voor staan, is Vertrouwen.

Met meer dan 150 jaar ervaring en miljoenen geïnstalleerde producten en oplossingen over de hele wereld - van sloten met drukknop en deurdrangers tot uiterst complexe netwerktoegangsoplossingen met smartphonetoegang - is dormakaba uw betrouwbare partner voor een veilige en slimme toegang tot gebouwen en ruimten.

Onze merkwaarden

We versterken onze merkbelofte door ons te gedragen volgens onze merkwaarden.

De klant eerst

Uw wensen zijn onze topprioriteit. Wij doen er alles aan om te begrijpen wat u als klant, partner en gebruiker motiveert. Wij ontwikkelen oplossingen die niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen. Omdat we alleen tevreden zijn als u dat bent.

Nieuwsgierigheid

Onze vooruitgang wordt gedreven door nieuwsgierigheid. Daarom stellen we de juiste vragen, onderzoeken en herkennen we trends, altijd vooruitkijkend. Dit vertaalt zich in producten, oplossingen en diensten die zorgen voor een slimme en veilige toegang tot de gebouwen van onze klanten.

Prestatie

We hebben een duidelijk doel: uw tevredenheid. Wij hanteren hoge normen op het vlak van veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor u kunt vertrouwen in onze producten, oplossingen en diensten.

Moed

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze toegangsoplossingen te ontwikkelen. Om dit te doen gaan we nieuwe uitdagingen aan en zoeken we naar oplossingen die een echte toegevoegde waarde bieden voor onze klanten en gebruikers.

Vertrouwen

Al onze activiteiten zijn gericht op de ontwikkeling van naadloze toegangsoplossingen
en services die er niet alleen voor zorgen dat gebouwen slimmer en veiliger worden, maar dat u ook altijd het gevoel hebt dat u in goede handen bent. Met ongeveer 16.000 medewerkers staan we voor u klaar met betrouwbaar en deskundig advies en blijven we uw vertrouwde partner op lange termijn. Als bedrijfsgroep brengen we meer dan 150 jaar ervaring samen.