dormakaba
Over_ons_BE_NL

Duurzaamheid

Om marktleider te worden en vertrouwen te wekken in haar bedrijfsactiviteiten biedt dormakaba innovatieve en duurzame producten, diensten en oplossingen. Verantwoorde handelspraktijken en milieuvriendelijke producten worden steeds vaker geëist door de bouwsector, klanten, partners, wetgevers en eindgebruikers. Duurzaamheid is dus een van de belangrijkste succesfactoren om erkend te worden als een betrouwbare marktleider. Daarom is duurzaamheid verankerd als hoeksteen van de bedrijfsstrategie. Lees meer over onze betrokkenheid, aanpak, rapportage en gerelateerde productverklaringen.

Commitment

Wij zetten ons in om een duurzame ontwikkeling in onze gehele waardeketen te bevorderen, in overeenstemming met onze economische, ecologische en sociale verantwoordelijkheden ten opzichte van de huidige en toekomstige generaties.
We streven naar een open, transparante dialoog met alle belanghebbenden om strategieën en acties te definiëren op basis van duidelijke doelstellingen en continue verbetering, en we brengen actief verslag uit over onze vooruitgang.

Sustainability_Approach

Onze aanpak

dormakaba zet zich in om haar duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen in lijn met de belangrijkste bedrijfsthema's.

Meer
Sustainability_Reporting

Verslaglegging

We willen ons vertrouwen in onze merkbelofte waarmaken door transparantie te creëren over onze duurzaamheidsprestaties.

Meer
Sustainability_Product declarations

Productdeclaraties

Duurzame producten worden steeds belangrijker in de bouwsector.

Meer
ecovadis 2018 - Silver - CSR Rating

Zilveren medaille voor duurzaamheid

Voor haar duurzaamheidsmanagement heeft dormakaba onlangs een Zilveren Medaille van het beoordelingsbureau EcoVadis ontvangen.

Meer