dormakaba
Solutions banner_1040x260

Deuren contactloos openen en sluiten

BezahlterEintritt_Galerie_TPB-M04_DSC_0232


Ontdek onze aanraakvrije toegangsoplossingen voor elk type deur!

Hygiëne is één van de belangrijkste zaken in ons leven. Bij het ontwerpen van steden, utiliteitsgebouwen of uw eigen privéwoning kan zelf een deur het verschil maken als het gaat om een propere en hygiënische omgeving.

Een aanraakvrije toegang creëert niet alleen een aangename sfeer waar u zich veilig en welkom voelt, maar zorgt ook voor de hoogste hygiëne en veiligheid. Zelfs bij het verlaten van het toilet blijven handen comfortabel schoon met een 'aanraakvrije' deurbeweging.

Vooral bij zorginstellingen die streven naar een hoog niveau van hygiëne, alsook in openbare ruimtes zoals restaurants, utiliteitsgebouwen, scholen, kantoren en toiletten is een aanraakvrije toegang cruciaal.

dormakaba helpt samen met jou de ideale oplossing vinden voor jouw contactloos toegangsvraagstuk. Dit voor zowel enkele als dubbele deuren, manuele of automatische schuifdeuren, binnen- als buitentoepassingen. Elke bestaande of nieuwe deur kan in
3 stappen door ons contactloos gemaakt worden.

Meer informatie op onze nieuwe landingpagina en in de brochure die u hieronder kunt downloaden, of contacteer ons voor een oplossing op maat.