dormakaba
People joined
De stap naar slimme toegangsoplossingen

Overname van de Lodging-activiteiten van Locktech BVBA

De verkoop- en installatie van professionele sluit- en toegangssystemen die hun toepassing vinden in de hotel- en hospitality markt, zijn per 23 juli 2018 van de firma Locktech BVBA overgenomen door dormakaba Belgium N.V.

Locktech is een begrip op de Belgische markt van hotelsloten en de daaraan gekoppelde diensten en is reeds vele jaren vertrouwd met de installatie van voornamelijk dormakaba producten.  De activiteiten van Locktech worden in de organisatie van dormakaba Belgium opgenomen.  Op die manier zal de commercialisering van deze oplossingen onveranderd verdergezet worden, nu  onder de dormakaba vlag.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij, dankzij de overname van deze activiteiten en dit met ons portfolio aan slimme en veilige toegangsoplossingen, nog beter in staat zullen zijn om een volledig antwoord te bieden aan alle uitdagingen met betrekking tot het veilig toegang verlenen tot gebouwen en ruimten.

Indien u nog bijkomende vragen heeft, kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen op numer 050 45 15 70 of via mail naar info.be@dormakaba.com.