dormakaba
People joined
De stap naar slimme toegangsoplossingen

Covid-19 - Belangrijke informatie

dormakaba volgt de verspreiding van Covid-19 op de voet en heeft een crisiscel opgericht om zijn acties op internationaal niveau te coördineren.

Naar aanleiding van de laatste aankondigingen van de overheid hebben we een reeks maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en hun gezinnen te waarborgen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat de impact op de bedrijfsvoering en de toeleveringsketen, en dus op onze klanten, zo veel mogelijk wordt beheerst en beperkt.

Het merendeel van de medewerkers van dormakaba werken van thuis uit, maar ze blijven operationeel en beschikbaar voor u:

  • Onze verkoopadministratie blijft uw bestellingen invoeren, uw contactpersonen blijven ongewijzigd.
  • Onze verschillende productielocaties werken, maar met beperktere personeelscapaciteit
  • Onze Europese logistieke platforms zorgen voor leveringen die per geval kunnen worden beheerd volgens uw wensen en eisen.
  • Onze voorschrijvers en verkopers blijven bereikbaar via telefoon, mail of Skype.
  • Onze Service afdeling blijft ten allen tijde bereikbaar via de gekende kanalen. Om onze medewerkers en hun familie, onze klanten en leveranciers te beschermen hebben we een aantal maatregelen genomen.  Deze kan u hier raadplegen.
  • Onze service- en montagewerkzaamheden blijven zo lang als mogelijk georganiseerd.
  • Ons magazijn blijft open voor leveringen en verzendingen.
  • Onze boekhoudafdeling blijft beschikbaar.

Eventuele afspraken worden ofwel herschikt ofwel vervangen door een videoconferentie.

Al uw gebruikelijke contactpersonen zijn bereikbaar via telefoon (gebruik a.u.b. directe lijnen), videoconferentie of e-mail.

Uiteraard kunnen deze maatregelen, afhankelijk van de evolutie van de pandemie en de verschillende verzoeken van de regering, evolueren en indien nodig zullen wij u daarvan op de hoogte brengen.

Onze harten en gedachten gaan uit naar de mensen die door deze ongekende gebeurtenis zijn getroffen en we danken iedereen die bij de gezondheidsdiensten werkt en in de frontlinie staat in de strijd tegen dit virus.

Tijdens deze uitzonderlijke periode kunt u er zeker van zijn dat we alles in het werk stellen om u te ondersteunen bij uw activiteiten, en zelfs op afstand blijven onze teams dicht bij u in de buurt.

Uw dormakaba team