dormakaba
People joined
De stap naar slimme toegangsoplossingen

Beurzen & Evenementen

dormakaba neemt deel aan verschillende Belgische en internationale beurzen. Daarnaast organiseren we en nemen we regelmatig deel aan seminaries, workshops en evenementen.

Hier ziet u een overzicht van beurzen en evenementen waar dormakaba binnenkort aanwezig is:

Lecot on Tour is dé innovatieve vakbeurs voor bouw en industrie. Het is dé beurs bij uitstek voor de professional actief in bouw en industrie. Op de beurs zullen een 70-tal leveranciers aanwezig zijn, waaronder dormakaba Belgium.

Op de stand van dormakaba kan u onder meer de nieuwe deurdrangers, het SafeRoute vluchtwegsysteem en onze toegangscontrole oplossingen ontdekken.

Duur van de beurs 11.10.2019
Plaats Mechelen , België
Locatie Nekkerhal - Brussel North, Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen
Standnummer dormakaba stand 36
Meer

Edubuild Summit is een 1-daags B2B-event voor beslissingsnemers in onderwijsinfrastructuur. Het vakevent richt zich op voor directies, stafmedewerkers, adjuncten, preventieadviseurs, bouwcoördinatoren, scholengroepen, studiebureaus, projectleiders, steden & gemeenten, …

U vindt er oplossingen voor toegangscontrole, vloerbedekking, akoestiek, ventilatie, verlichting, speeltoestellen, sanitair, onderhoud, veiligheid, meubilair, speelplaatsinrichting, verwarming, ...

Op de stand van dormakaba kan u onder meer de nieuwe generatie deurdrangers, het SafeRoute vluchtwegsysteem en onze innovatieve toegangscontrole oplossingen ontdekken.  Om 16u.30 organiseert dormakaba tevens een lezing omtrent 'Intelligente en flexibele toegangsoplossingen voor multifunctionele schoolgebouwen'.

Registreer u hier voor gratis toegang.

Duur van de beurs 24.10.2019
Plaats Gent , België
Locatie Flanders Expo Gent, Hal 3
Standnummer dormakaba, stand nr. 2
Meer

  • Het jaarlijkse evenement van de openbare sector in Wallonië.
  • Een uitzonderlijke vakbeurs voor alle leiders van gemeenten, provincies, intergemeentelijke instanties, verenigingen, autonome besturen en andere organisaties.

Een ontmoetings- en uitwisselingsplaats voor informatieuitwisseling, waar vertegen-woordigers van lokale overheden en agenten kunnen bijdragen aan het welzijn van de burgers door het ontdekken van kwaliteitsproducten en -diensten.

Duur van de beurs 13.02.2020 - 14.02.2020
Plaats Marche-en-Famenne , België
Locatie Wallonie Expo (WEX)
Standnummer 2a31
Meer