dormakaba
People joined
De stap naar slimme toegangsoplossingen

Beurzen & Evenementen

dormakaba neemt deel aan verschillende Belgische en internationale beurzen. Daarnaast organiseren we en nemen we regelmatig deel aan seminaries, workshops en evenementen.

Hier ziet u een overzicht van beurzen en evenementen waar dormakaba binnenkort aanwezig is:

  • Het jaarlijkse evenement van de openbare sector in Wallonië.
  • Een uitzonderlijke vakbeurs voor alle leiders van gemeenten, provincies, intergemeentelijke instanties, verenigingen, autonome besturen en andere organisaties.

Een ontmoetings- en uitwisselingsplaats voor informatieuitwisseling, waar vertegen-woordigers van lokale overheden en agenten kunnen bijdragen aan het welzijn van de burgers door het ontdekken van kwaliteitsproducten en -diensten.

Duur van de beurs 13.02.2020 - 14.02.2020
Plaats Marche-en-Famenne , België
Locatie Wallonie Expo (WEX)
Standnummer 2a31
Meer

ARCHITECT@WORK is een totaalevenement voor (interieur)architecten en voorschrijvers, met focus op productinnovaties.

Architect@Work wordt georganiseerd i.s.m. Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV), de Beroepsvereniging voor Architecten (BVA), de Associatie van Interieurarchitecten (AINB) en de Orde van Architecten (OA).

Architect@Work onderscheidt zich duidelijk van andere initiatieven in de bouwsector door haar exclusieve karakter en specifieke focus op innovatie.  Op onze stand 140 van de vakbeurs stellen wij graag de nieuwe dormakaba SafeRoute vluchtwegoplossing en de mobile access toegangscontrole aan u voor.

Wenst u de vakbeurs gratis te bezoeken?  Stuur dan a.u.b. een mail naar news.be@dormakaba.com

Duur van de beurs 13.05.2020 - 14.05.2020
Plaats Tour & Taxis, Brussel
Standnummer dormakaba stand 140
Meer