dormakaba
People joined
De stap naar slimme toegangsoplossingen

Beurzen & Evenementen

dormakaba neemt deel aan verschillende Belgische en internationale beurzen. Daarnaast organiseren we en nemen we regelmatig deel aan seminaries, workshops en evenementen.

Hier ziet u een overzicht van beurzen en evenementen waar dormakaba binnenkort aanwezig is:

New Security is dé vakbeurs voor professionals uit de beveiligingssector.  De vakbeurs over beveiliging gaat door op 13 en 14 februari 2019 in de Leuvense Brabanthal.  De organisator pakt uit met lezingen van vaklieden en gerenommeerde instanties uit binnen- en buitenland.


Bij uw bezoek aan de vakbeurs, ontvangen onze vertegenwoordigers u graag op onze stand 3.13 om een aantal van onze innovatieve toegangscontrole- en tijdregistratie oplossingen aan u voor te stellen.


Meer gedetailleerde informatie kunt u vinden op de website van de organisator.

Duur van de beurs 13.02.2019 - 14.02.2019
Plaats Leuven, België
Locatie Brabanthal
Standnummer 3.13
Meer

  • Het jaarlijkse evenement van de openbare sector in Wallonië.
  • Een uitzonderlijke vakbeurs voor alle leiders van gemeenten, provincies, intergemeentelijke instanties, verenigingen, autonome besturen en andere organisaties.

Een ontmoetings- en uitwisselingsplaats voor informatieuitwisseling, waar vertegen-woordigers van lokale overheden en agenten kunnen bijdragen aan het welzijn van de burgers door het ontdekken van kwaliteitsproducten en -diensten.

Duur van de beurs 14.02.2019 - 15.02.2019
Plaats Marche-en-Famenne, België
Locatie Wallonie Expo
Standnummer 2a31
Meer