dormakaba
pic_career_header_01_en
Carrière

Uitstekende carrièremogelijkheden

Bij dormakaba vind je een motiverende werksfeer en veel mogelijkheden. Vertrouwen is de basis van ons succes. We zorgen voor elkaar en behandelen elkaar op een eerlijke en oprechte manier. Bij dormakaba zijn collega’s supporters en managers mentoren. Openheid, respect en de bereidheid om van elkaar te leren kenmerken onze manier van samenwerken. Je stem telt en je bijdragen worden op prijs gesteld.

pic_career_working
Bij dormakaba vind je 

  • interessante functies en veelbelovende loopbaanmogelijkheden
  • een gezonde balans tussen werk en privé
  • werken in een internationale omgeving
  • trainingen en opleidingen
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenWe helpen je verder te ontwikkelen, op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Hoe we bouwen aan vertrouwen

Onze waarden bepalen onze manier van werken: Vertrouwen, nieuwsgierigheid, moed, de klant centraal en prestatie zijn onze drijfveren. Ze helpen ons om telkens weer het beste van onszelf te geven.

pic_career_value_01

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van ons succes en van samenwerking bij dormakaba: We zijn één team, zorgen voor elkaar, leren van elkaar en behandelen elkaar op een eerlijke, respectvolle en waarderende manier. Vertrouwen komt niet vanzelf: we bouwen het op en ervaren het voortdurend in de manier waarop we omgaan met onze collega’s, klanten en partners.

pic_career_value_05

Nieuwsgierigheid

Slimme oplossingen gedijen het best in een inspirerende omgeving waar vertrouwen heerst en die veel ruimte laat voor nieuwsgierigheid en innovatieve ideeën. De basis is openheid. Er wordt niet geoordeeld. We stellen vragen, bespreken ze openlijk en leren elke dag bij.

pic_career_value_04

Moed

Ontwikkeling is gebaseerd op vertrouwen en openstaan voor verandering. Onze deur staat open voor mensen die de moed hebben om duidelijk hun mening te uiten en beslissingen te nemen. Initiatief en verantwoordelijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Fouten zijn kansen om van te leren.

pic_career_value_03

De klant centraal

Tevreden klanten zijn onze benchmark. Door open te staan voor hun behoeften, deskundig advies te geven en slimme en veilige oplossingen aan te reiken, bouwen we voortdurend vertrouwen op. Onze inzet draagt elke dag bij aan het succes van dormakaba.

pic_career_value_02

Prestatie

We willen de beste in de branche zijn. Daarom gaan we een stap verder en leggen we de lat hoog inzake veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Weten dat ze in professionele handen zijn, geeft de klant de nodige gemoedsrust. Daar zorgen wij voor, als één toegewijd team.


Bekijk onze image video


pic_verticals_government_2

Meer informatie over dormakaba

Meer
pic_career_product

Onze producten en diensten

Meer
pic_About us_Sustainability 2

Onze prestaties op het gebied van duurzaamheid

Meer