dormakaba
pic_career_header_04_en
Carrière

Waarom werken bij dormakaba?

Er zijn tal van redenen om bij dormakaba te komen werken.  Enkele voorbeelden:

  • interessante functies en veelbelovende loopbaanmogelijkheden
  • een werkomgeving waarin je wordt gewaardeerd en waarin je je kunt ontwikkelen
  • werken in een internationale omgeving
  • een gezonde balans tussen werk en privé
  • trainingen en opleidingen
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Solliciteer en kom bij het dormakaba team waar je stem wordt gehoord en initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid worden gewaardeerd. Bij dormakaba vind je de ideale omstandigheden om uit te blinken en jezelf te ontwikkelen. We willen dat je je thuis voelt bij ons, vanaf dag één. 

Nog meer redenen? Bekijk wat onze collega’s zeggen over hun werk bij dormakaba en lees het interview hieronder:

 

pic_Career_interview
Interview met ...

David Geisbauer, Field Service, Oostenrijk

Hoe is het om bij dormakaba te werken?

Voor mij draait alles om het team. Ik werk enorm graag samen met mijn collega’s, ik kan altijd op hen rekenen. Als service monteur ben ik altijd onderweg. Ik hou van de flexibiliteit en vrijheid. Ik heb een beetje het gevoel dat ik mijn eigen baas ben. Bovendien zijn mijn taken enorm veelzijdig en interessant.

Wat motiveert je het meest in je werk?

Ik denk dat het de manier is waarop we als team samenwerken. Ik weet dat ik op mijn collega’s kan vertrouwen, ook al zitten we niet samen op kantoor maar zijn we vaak onderweg. En ik ben trots dat dormakaba erop vertrouwt dat ik mijn werk goed doe. Bovendien geven ze me de tijd om te leren en te ontwikkelen. Ze nemen het je niet kwalijk als er iets niet perfect is. Het is gewoon een nieuwe kans om je te verbeteren.

Wat maakt dormakaba bijzonder?

dormakaba streeft altijd naar verbetering en verdere ontplooiing. Het bedrijf is sinds ik er begon enorm gegroeid. Het feit dat het goed is voorbereid op toekomstige uitdagingen geeft me een veilig gevoel. Ik denk dat deze job echt uniek is.