A forma és a funkció egyensúlyaMindkettőt lehetővé tesszük

A forma és a funkció egyensúlya
Mindkettőt lehetővé tesszük
Integrált beléptetés az épület életciklusának minden szakaszában
Az emberek akadálymentes áramlásának megkönnyítése
Válasz a fenntartható környezet iránti igényekre

Access Reimagined

Integrated Access

Seamless Flow

Sustainability

Célunk

For every place that matters

Célunk tükrözi társadalmi szerepvállalásunkat: Jelen vagyunk ott, ahol közösségeink találkoznak – legyen ez akár a város vagy a világ különböző pontjain. Iskolákban, egyetemeken, stadionokban, repülőtereken, kórházakban és munkahelyeken. Biztonságot, védelmet és fenntarthatóságot nyújtunk, lehetővé téve az emberek számára, hogy akadálytalanul mozogjanak és úgy alakítsák életüket, ahogyan szeretnék. #ForEveryPlaceThatMatters.

For every place that matters

Támogatást nyújtunk a díjnyertes, teljes körű beléptetési megoldások tervezése és kivitelezése során, legyen szó bármely piacról vagy iparágról.

Kapcsolat

Kapcsolatfelvétel

dormakaba

dormakaba Magyarország Zrt.

Ügyfélszolgálat

T: +36 1 350 1011

info.hu@dormakaba.com

Amit kínálunk

Átfogó termékportfóliónk

Az épületek beléptető rendszerének innovatívnak, megbízhatónak, biztonságosnak és könnyen integrálhatónak kell lennie. Átfogó portfóliónk a legkorszerűbb ajtó- és beléptető rendszereket, szolgáltatásokat tartalmazza, melyből könnyedén kiválaszthatja az Önnek megfelelőt.

Fedezze fel legújabb termékünket

Argus V60 gyorskapu

Az új Argus V60 gyorskapu megbízható személyforgalom-szabályozást biztosít, és elegánsan illeszkedik bármely épület környezetébe. Kompakt méreteivel és széles színválasztékával könnyedén alkalmazkodik a modern belső kialakításhoz.

dormakaba Magyarország Zrt.

Átfogó termék- és szolgáltatásportfóliót kínálunk a helyiségek és épületek védelmének biztosításához.

A Dorma és Kaba most már dormakaba. - Az egyesülésünk még inkább megerősíti a vevők iránti elkötelezettségünket. A biztonságos beléptetéshez és bejutáshoz szükséges termékek, megoldások és szervíz - most már egyetlen forrásból érhető el. Több, mint 150 éves tapasztalatunk a biztonság, a fenntarthatóság és a megbízhatóság védjegyei. Ezzel az alappal kívánunk továbbra is az Ön oldalán állva, az Ön szakmai partnere maradni.

További érdekességek a beléptető rendszerek világából

Bizalmat építünk - minden nap

Építse velünk karrierjét

A világ három vezető beléptetési és biztonsági megoldásokkal foglalkozó vállalatának egyikeként könnyebbé és biztonságosabbá tesszük az életet. Így építünk bizalmat minden nap. Fedezze fel, hogyan építheti velünk karrierjét!