dormakaba

Konceptet

exivo är det smarta passersystemet som anpassar sig till dina behov. Använd dig av alla dess möjligheter att utforma ett digitalt och modernt passersystemet.


Renato Serafini

"Vi utvecklade exivo eftersom våra kunder ofta är på språng och vill hantera åtkomst till många platser. Det måste vara praktiskt, stabilt och snabbt. Sömlös kombination av system och dörrkomponenter samt anslutningen av andra plattformar via API-gränssnittet var en integrerad del av vårt koncept."

Renato Serafini, Head of Global Business Development & Sales
dormakaba digital 

Cloud-based

Uptime

Secure

Flexible

MolnbaseratFinns dygnet runtSäkertFlexibelt

Molnbaserat
Det innebär att du kan tilldela och ta tillbaka alla tillträdesrättigheter när och var du vill. Fördelarna med det är uppenbara: du kan lätt och behändigt bestämma hur du vill tilldela behörigheterna utan att behöva vänta på installation, underhåll eller service. Internet inte tillgängligt för närvarande? Detta är inte heller ett problem, eftersom den senaste informationen lagras på dörrstyrenhet och gateway så att dina användare fortfarande kan komma in.

Finns dygnet runt

Du kan ändra och tilldela behörigheter när som helst. Om du inte har din bärbara dator till hands, inga problem, gå till exivo-appen och gör det från din mobiltelefon eller surfplatta

Säkert
Vårt passersystem uppfyller reglerna i EU:s dataskyddsförordning, GDPR, och skyddar känsliga personuppgifter. Har ni värdeföremål, dyra apparater eller dyra varor i era lokaler? Även då är du på den säkra sidan med exivo för med exivo kan du när som helst se vem som har gått in och när och var inpasseringen har skett.

Flexibelt
Du väljer vilka dörrar du vill säkra med smarta digitala dörrlås, vilka rättigheter du ändrar när och varifrån. Via API-gränssnittet har du möjlighet att integrera exivo i din bokningsplattform - den tidskrävande utdelning av nycklar på plats är inte längre nödvändig.

Dina första steg till exivo:

  • Digitalisera dina dörrar. Lär dig mer om våra elektroniska dörrkomponenter här.
  • Administrera dina användare och dörrar i exivo plattformen. Lär dig mer om exivos molnlösning här – klicka här.