dormakaba

Dörrkomponenterna

Våra dörrkomponenter, som elektroniska dörrbladsläsare, kortläsare och digitala cylindrar, installeras stand-alone, och fungerar oberoende av varandra. Via Wireless gateway har de kontakt med exivos plattform. Kortläsarna ansluts via kabel till dörrstyrenheterna och styras via dem.

Elektroniska dörrbeslag

Digital cylinders
Digital cylinder

Digitala cylindrar ersätter de befintliga mekaniska cylindrarna – därför behövs ingen ombyggnad av dörren. Du kan använda våra digitala cylindrar inom- och utomhus och finns i såväl skandinaviska modeller samt europaprofil. Med sin eleganta design kontrollerar digitalcylindern tillgången till rätt områden vid rätt tillfällen.

Factsheet

c-lever pro
c-lever pro

Dörrbladsläsaren c-lever pro har en snygg modern design i kombination med många funktioner.  Fungerar med de flesta låshus av nordisk standard.

c-lever compact

c-lever compact

Detta smarta dörrhandtag kan lätt eftermonteras – ofta tillsammans med befintligt lås och beslag. Den bekväma, kompakta lösningen är framtagen för glas- och innerdörrar.

Factsheet

Wall readers
Läsare

Inom- eller utomhus: läsarna är förstahandsvalet för dörrar med motorlås/elslutbleck. Våra läsare finns i olika utföranden – svarta eller vita.

Factsheet - Läsare 90 00

Factsheet - Läsare 90 02
Factsheet - Läsare 90 03
Factsheet - Läsare 90 04

Mechatronic cylinders
Mekatronisk cylinder

De mekatroniska cylindrarna är intelligenta dörrcylindrar som förenar fördelarna med elektroniska och mekaniska låssystem: För att öppna dörren använder du din smart key – en mekanisk nyckel, som är försedd med nyckelgrepp innehållande RFID chip.

Factsheet

Access media
Användarmedia

Välj det media som passar dig bäst. Du kan öppna dörrarna med kort, nyckelbricka eller RFID-nyckel. Eller kanske med din egen mobil som digital nyckel?

Dörrstyrenheter och programmering

Door controllers and gateways
Dörrstyrenhet och gateway

Moderna dörrstyrenheter och wireless gateway fungerar som router och håller kontakten med de elektroniska dörrbeslagen. Tack vare den kompakta och enkla designen är de nästan osynliga.

Dörrstyrenheten är trådbunden och styr kortläsarna, med Wireless Gateway styr stand-alone enheterna. Med exivo-plattformen är du uppkopplad via nätet.

Factsheet - Wireless Gateway 90 42

Setup-kortet

Setup Card

Setup-kortet

Det praktiska setup-kortet förbinder de elektroniska dörrbeslagen med din exivo-anläggning – och garanterar på så sätt systemets säkerhet. Förvara kortet säkert.

Obs!
Illustrationerna fungerar som ett exempel. Landsspecifika variationer är möjliga.
För frågor, kontakta din lokala försäljningsorganisation.