dormakaba

Lösningen

exivo components overview

Med exivo kan du administrera behörigheter i realtid. Då vet du alltid vem som går in, var och när. Med våra smarta elektroniska dörrkomponenter, som beslag, läsare och digitala cylindrar, kan tillträdet göras helt beröringsfritt – det är säkert, hygieniskt och användarvänligt. 

Vårt intelligenta system synkroniserar regelbundet alla behörigheter med molnet. Då är dina uppgifter ständigt aktuella, men även om internet någon gång inte skulle vara tillgängligt, så kommer användarna ändå in.

exivo – fördelar:

  • Möjligehet att se händelselogg för dina lokaler – i realtid och retroaktivt. 
  • Du vet alltid vart dina medarbetare och besökare har tillträde.
  • Du kan snabbt och lätt ändra behörigheterna, till exempel när medarbetare börjar eller slutar med kort varsel.
  • Du kan fjärrstyra systemet varifrån du vill, med din mobila enhet eller från din dator.
  • Du får reda på om en dörr står öppen, exempelvis om den inte borde vara det.
  • Du kan koncentrera dig på din verksamhet då det alltid finns möjlighet till hjälp och support från din leverantör med administraion passersystemet.

The concept
Konceptet

Smarta passersystem ska vara säkra, användarvänliga och effektiva. Förutom enkel och överskådlig administration av tillträdesrättigheter är dataskydd och säkerhet viktiga. Det är just på dessa områden som exivo kommer till sin rätt.

Mer ...


Software and Functions
Mjukvaran och funktioner

Utnyttja fördelarna med ett molnbaserat passersystem: med några enkla klick kan du administrera alla användargrupper, tilldela behörigheter och bestämma tillträdestider. Med vår intuitiva mjukvara som kan användas var som helst får du mer tid att fokusera på din kärnverksamhet.

Mer ...

API integration
API-integration

Söker du ett smart inpasseringssystem som kan integreras med ditt bokningssystem? Då är exivo det rätta för dig. Tack vare API:t kan du integrera exivo med ditt befintliga bokningssystem. 
Då behöver du bara ett system för hela din användaradministration. Perfekt för bed & breakfast, kontorsuthyrning, idrottsanläggningar etc.
Tack vare vårt Software Development Kit (SDK) kan vår lösning även integreras i ditt datorprogram eller din app.

Mer ...

The door components
Dörrkomponenterna

exivo förenar design och estetik med funktionalitet och effektivitet. Vårt stora sortiment av smarta lås, digitala cylindrar, läsare och elektroniska dörrbeslag till digitala lås gör att det finns en lösning för i stort sett alla inpasseringsönskemål.

Mer …