dormakaba

FAQ - Har du frågor? Vi har svaren.


Jag har ett behov av ett smart passersystem. Men vad kommer det att kosta mig?

exivo är en tjänst som faktureras varje månad med samma överenskomna belopp utan obehagliga överraskningar. Det finns inga höga kostnader för programvara, programmeringsverktyg eller IT-infrastruktur. Du betalar bara för det du behöver.


Kan jag välja servicenivå själv?

Ja, exivo erbjuder olika servicepaket. Du väljer de funktioner och tjänster du behöver.


Jag har inte mycket personalförändringar. Är inte exivo för komplex för mig?

exivo är enkelt konstruerat, drift är enkelt och intuitivt. Om du vill kan du överlämna hanteringen till din exivo-partner. De kan göra eventuella ändringar, vilket gör att du kan koncentrera dig fullt ut på ditt företag.


Behöver jag hårdvara och speciell programvara för exivo?

Du behöver exivo dörrkomponenter på dörrarna och tillgång till internet. Du behöver inte mjukvara, eftersom exivo körs via din webbläsare.


Jag är mycket på väg. Kan jag fortfarande använda systemet?

exivo designades speciellt för denna situation. Allt du behöver är tillgång till internet. På en dator, surfplatta eller smartphone: du kan komma åt systemet när och var du vill.


Var kan jag få mer information om exivo?

Besök oss på dormakaba.com, prata med din exivo-partner eller kontakta oss personligen. Vi hjälper dig gärna.


Jag kan inte dra några ledningar i mina lokaler. Är det ett problem?

Nej, exivo erbjuder olika trådlösa produkter för dessa dörrar. En trådlös gateway installeras helt enkelt nära dörrkomponenterna, så att de också integreras trådlöst i systemet.


Jag har många dörrar, men jag behöver bara säkra en. Är det okej?

Visst, exivo fungerar för en dörr och uppåt. Systemet kan enkelt utökas efter behov.


Hur lång tid tar det att installera och driftsätta exivo?

Eftersom systemet redan är tillgängligt under planeringen kan det programmeras i ett tidigt skede. Vi får igång det så snart du gör din beställning. Det betyder att när produkterna har kommit kan installationen ta mindre än en dag beroende på storlek innan du kommer att vara igång.


Vad gör jag om jag har problem med en dörr?

exivo är utformad för att skicka en varning till din exivo-partner om problem uppstår med systemens underhållscykler. I det osannolika fallet att ett problem uppstår på en dörr utan föregående meddelande kommer systemet att hämta det och meddela den valda systemanvändaren automatiskt. Beroende på servicemodell skickas felet direkt till din exivo-partner eller dig själv som systemanvändare.