dormakaba

Konseptet

exivo er det smarte adgangssystemet som tilpasser seg til dine behov. Benytt deg av alle muligheter for å utforme ett digitalt og moderne adgangssystem.


Renato Serafini

"Vi utviklet exivo fordi kundene våre ofte er på farten og ønsker å administrere tilgang til mange steder. Det må være praktisk, stabilt og raskt. Konsistensen av våre systemer og dørkomponenter samt tilkobling av andre plattformer via API-grensesnittet var en integrert del av konseptet."

Renato Serafini, Head of Global Business Development & Sales
dormakaba digital 

Cloud-based

Uptime

Secure

Flexible

SkybasertTilgjengeligSikkertFleksibelt

Skybasert
Du kan tildele og fjerne alle adgangsrettigheter når og hvor hvor vil. Fordelene med det er åpenbare: du kan enkelt og praktisk bestemme hvordan du vil tildele rettighetene uten å måtte vente på installasjon, support eller service.

24/7

Du kan når som helst endre og tildele tilgangsrettigheter. Hvis du ikke har den bærbare datamaskinen din for hånden, er det ikke noe problem, gå til exivo-appen og gjør det fra mobiltelefonen eller nettbrettet.

Sikkert
Vårt adgangssystem oppfyller reglene i EU:s Forskrift om personvern, GDPR, og beskytter sensitive person opplysninger. Har dere verdisaker, dyre apparater eller dyre varer i deres lokaler? Selv da er du på den sikre siden med exivo for med exivo kan du når som helst se hvem som har gått inn, når og hvor innpasseringen har skjedd.

Fleksibelt
Du velger hvilke dører du vil sikre med smarte digitale dørlåser, hvilke tilgangsrettigheter du endrer når og hvorfra. API-grensesnittet gir deg muligheten til å integrere exivo i din reservasjonsplattform - det er ikke behov for det tungvint nøkkeloppdraget på stedet.

Dina første steg til exivo

  • Digitaliser dine dører. Lær deg mer om våra elektroniske dørkomponenter her.
  • Legg opp adgangskontroll administrasjonen i skyen. Lær deg mer om exivos skyløsning her – send her.