dormakaba

Dørkomponentene

Våre elektroniske dørkomponenter, som beslag, lesere og digitale sylindre, er autonome – det vil si de fungerer uavhengig av andre enheter. Gjennom en trådløs forbindelse har de kontakt med exivos plattform. Dessuten kan online kortlesere kobles til dør kontrolleren og styres via dem.

Elektronisk dørbeslag

Digital cylinders
Digital sylinder

Digital sylindre erstatter de eksisterende mekaniske sylinderne – derfor behøves ingen ombygging av døren. Du kan benytte våre digitale sylindrer inne- og utendørs og du kan velge mellom mange ulike modeller. Den prisbelønte, eksklusive designen gir dine lokaler ett moderne uttrykk.

c-lever pro
c-lever pro

Dette elektroniske beslaget overbeviser med sin høye sikkerhetsklasse og passer til de fleste inner- og ytterdører. Den prisbelønte utformingen for c-lever pro forener komfort og estetikk med sikkerhet og funksjonalitet. En nydelig og moderne detalj.

c-lever compact

c-lever compact

Dette smarte dørhandtak kan lett etter monteres – helt uavhengig av lås og beslag. Den innovative konstruksjonen gjør det mulig å montere det omvendt som igjen gjør installasjon enda mere plassbesparende. Den praktiske, kompakte løsningen er suveren for glass- og innerdører.

Wall readers
Vegglesere

Inne- eller utendørs: leserne er førstevalget for automatiske dører og elektriske låser. Våre lesere finnes i ulike utførelser – svarte eller hvite.

Mechatronic cylinders
Mekatronisk sylinder

De mekatroniske sylinderne er intelligente dørsylindere som forener fordelene med elektroniske og mekaniske låssystem: For å åpne døren benytter du din smart key – en nøkkel med mekanisk nøkkelskaft. For digitale dører benyttes nøkkelhode med RFID.

Access media
Låsmedia

Velg det adgangsmedie som passer deg best. Du kan åpne dørene med kort, praktisk adgangsbrikke eller RFID-nøkkel. Eller kanskje med din egen mobil som digital nøkkel?

Styreenheter og programmering

Door controllers and gateways
Dørkontroller og gateway

Moderne dørkontroller og gateway fungerer som ruter og holder kontakten med de elektroniske dørbeslagene. Takket vare den kompakte og enkle designen er de nesten usynlige.

Dørkontolleren er kablet og styrer de kablede veggleserne imens gateway er trådløst oppkoblet til dørleserne. Med exivo-plattformen er du oppkoblet via internett.

Setup-kortet

Setup Card

Setup-kortet

Det praktiske setup-kortet parer de elektroniske dørlåsene med ditt exivo-system – og garanterer på den måten systemets sikkerhet. Oppbevar kortet på sikkert sted..

Obs!
Illustrasjonene fungerer som ett eksempel. Landsspesifikke variasjoner er mulige.​​​​​​​
För frågor, kontakta din lokala försäljningsorganisation.