dormakaba

FAQ - Har du spørsmål? Vi har svarene.


Jeg har et behov for et så smart adgangskontrollsystem. Men hva vil det koste meg?

exivo er en tjeneste som faktureres månedlig med samme avtalte beløp uten ubehagelige overraskelser. Det er ingen høye kostnader for programvare, programmeringsverktøy eller IT-infrastruktur. Du betaler bare for det du trenger.


Kan jeg velge servicenivå selv?

Ja, exivo tilbyr forskjellige servicepakker. Du velger funksjonene og tjenestene du trenger.


Jeg har ikke mye personalendringer. Er ikke exivo for kompleks for meg?

exivo er så enkelt strukturert, betjening er enkelt og intuitivt. Hvis du vil, kan du overlate administrasjon fullstendig til din exivo-partner. De gjør endringer etter behov, og lar deg konsentrere deg fullstendig om virksomheten din.


Trenger jeg maskinvare og spesiell programvare for exivo?

Du trenger exivo dørkomponenter på dørene og internettilgang. Du trenger ikke programvare, fordi exivo kjører ganske enkelt over nettleseren din.


Jeg er mye på veien. Kan jeg fremdeles betjene systemet?

exivo ble designet spesielt for denne situasjonen. Alt du trenger er internettilgang. Over en datamaskin, nettbrett-PC eller smarttelefon: du kan få tilgang til systemet når og hvor du vil.


Hvor kan jeg få mer informasjon om exivo?

Besøk oss på dormakaba.com/exivo, snakk med din exivo-partner eller ta kontakt med oss personlig. Vi hjelper deg gjerne.


Jeg kan ikke koble til ledninger. Er det et problem?

Nei, exivo tilbyr forskjellige trådløse produkter for disse dørene. En trådløs gateway er ganske enkelt installert nær dørkomponentene, slik at de også er integrert trådløst i systemet.


Jeg har mange dører, men jeg trenger bare å sikre en. Er det ok?

Visst, exivo fungerer fra en dør og utover. Systemet kan enkelt utvides etter hvert som situasjonen krever.


Hvor lang tid tar det å installere og ta i bruk exivo?

Siden systemet allerede er tilgjengelig under planlegging, kan det settes opp på et tidlig tidspunkt. Vi kan gi deg tilgang så snart du legger inn bestillingen. Det betyr at når produktene er kommet, kan installasjonen være mindre enn en dag avhengig av størrelse, og du vil være i gang.


Hva gjør jeg hvis jeg har problemer med en dør?

exivo er designet for å advare partneren din om problemer som oppstår via systemene intuitive vedlikeholds sykluser.. I det usannsynlige tilfelle at et problem oppstår på en dør uten forhåndsvarsel, vil systemet hente det og varsle den valgte systembrukeren automatisk. Avhengig av servicemodell, blir feilen sendt direkte til din exivo-partner eller deg selv som systembruker.