dormakaba

Scholen, steden en gemeenten

Schools, public and municipal buildings

Op scholen heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Een foutloos en transparant toegangscontrolesysteem is nodig om ervoor te zorgen dat docenten en leerlingen op verschillende momenten verschillende deuren kunnen openen. Het exivo toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat elke docent digitaal toegang krijgt tot de juiste ruimte - ook als de conciërge niet aanwezig is.

Beveiliging heeft ook topprioriteit voor stads- en gemeentebesturen, aangezien die zich bezighouden met zeer gevoelige gegevens. Om ervoor te zorgen dat het toegangsbeheer van loketten en kantoorruimtes altijd goed geregeld is, kunt u alle rechten transparant en overzichtelijk inzien en toekennen. Dankzij ons slim en flexibel  toegangsbeheersysteem kunt u actie ondernemen wanneer dat nodig is: verstuur digitale sleutels vanaf uw smartphone of pc.

Dankzij exivo kunt u uw werknemers ontlasten en tegelijkertijd de veiligheid verhogen. De cloudgebaseerde toegangscontrole van exivo is bij uitstek geschikt voor het beheren van toegangsrechten voor

  • Werkruimtes
  • Klantenserviceloketten
  • Scholen (bijvoorbeeld personeels- en sportruimtes)
  • Bibliotheken

Dankzij exivo kunt u op elk moment ingrijpen en onmiddellijk reageren op veranderingen: digitaal, efficiënt en gemakkelijk.