dormakaba

FAQ - Heeft u vragen? We hebben de antwoorden.


Ik kan zo'n slim toegangscontrolesysteem goed gebruiken. Maar wat gaat het me kosten?

exivo is een dienst waarvan de kosten maandelijks met een vast bedrag wordt gefactureerd, zonder onaangename verrassingen. Er zijn geen hoge kosten voor software, programmeertools of de IT-infrastructuur. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft.


Kan ik zelf het serviceniveau kiezen?

Ja, exivo biedt verschillende servicepakketten aan. U kiest de functies en diensten die u nodig heeft.


Ik heb niet veel personeelschommelingen. Is exivo niet te complex voor mij?

exivo is eenvoudig opgezet, de bediening is eenvoudig en intuïtief. Als u wilt, kunt u het beheer volledig aan uw exivo partner overdragen. Zij voeren wanneer nodig wijzigingen door, zodat u zich volledig op uw bedrijf kunt concentreren.


Heb ik hardware en speciale software nodig voor exivo?

U hebt exivo deurcomponenten op de deuren en internettoegang nodig. U hebt geen software nodig, want exivo draait gewoon via uw webbrowser.


Ik ben veel onderweg. Kan ik het systeem op afstand bedienen?

exivo is speciaal voor deze situatie ontworpen. Het enige wat je nodig hebt, is internettoegang. Via een computer, tablet-pc of smartphone: u hebt toegang tot het systeem waar en wanneer u maar wilt.


Waar kan ik meer informatie krijgen over exivo?

Bezoek ons op dormakaba.com/exivo-nl, spreek uw exivo partner of neem persoonlijk contact met ons op. We helpen u graag verder.


Ik kan in mijn pand geen bedrading leggen. Is dat een probleem?

Nee, exivo biedt verschillende draadloze producten voor deze deuren. Een wireless gateway wordt eenvoudigweg dicht bij de deurcomponenten geïnstalleerd, zodat deze ook draadloos in het systeem worden geïntegreerd.


Ik heb veel deuren, maar ik hoef er maar één te beveiligen. Is dat oké?

Natuurlijk, exivo werkt al vanaf één deur. Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid als de situatie dat vereist.


Hoe lang duurt het om exivo te installeren en in gebruik te nemen?

Omdat het systeem al tijdens de planning beschikbaar is, kan het in een vroeg stadium worden opgezet. We gaan aan de slag zodra u uw bestelling plaatst. Dat betekent dat als de producten eenmaal bij u zijn, de installatie minder dan een dag kan duren, afhankelijk van de omvang. Het systeem is dan direct in bedrijf.


Wat moet ik doen als ik problemen heb met een deur?

exivo is zo ontworpen dat problemen dankzij preventieve onderhoudscycli zoveel mogelijk voorkomen worden. Als een deur toch een probleem heeft, detecteert en meldt het systeem dit automatisch. Afhankelijk van het servicemodel wordt deze storing direct naar uw exivo partner of naar u als systeemgebruiker gestuurd.