dormakaba

Het concept

exivo is het slimme toegangsconcept dat aan uw individuele behoeften voldoet. Profiteer van de uitgebreide mogelijkheden die digitale, moderne toegangscontrole te bieden heeft.


Renato Serafini
"We hebben exivo ontwikkeld omdat onze klanten vaak onderweg zijn en de toegang tot veel locaties willen beheren. Het moet praktisch, stabiel en snel zijn. De consistentie van onze systemen en deurcomponenten en de verbinding met andere platforms via de API-interface is een integraal onderdeel van ons concept."

Renato Serafini, Head of Global Business Development & Sales
dormakaba digital 

Cloud-based

Uptime

Secure

Flexible

CloudgebaseerdBeschikbaarVeiligFlexibel

Cloudgebaseerd
U kunt alle toegangsrechten onafhankelijk van tijd en locatie toewijzen en intrekken. Het voor de hand liggende voordeel is dat u de toegang eenvoudig en efficiënt kunt beheren zonder tijd te hoeven besteden aan installatie, onderhoud en ondersteuning. Werkt het internet nu niet? Ook dit is geen probleem, want de laatste gegevensstatus wordt opgeslagen op de deurcontrollers en de gateways, zodat uw gebruikers toch naar binnen kunnen.

24/7 beschikbaar
U kunt de toegangsrechten op elk moment wijzigen en toewijzen. Als u uw laptop niet bij de hand hebt dan is dat geen probleem. U kunt dan gewoon de exivo app op uw mobiele telefoon of tablet gebruiken.

Veilig
Ons toegangscontrolesysteem voldoet aan de eisen van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en zorgt ervoor dat uw gevoelige persoonsgegevens beschermd zijn. Zijn er waardevolle voorwerpen, dure apparatuur of waardevolle goederen in uw pand ondergebracht? Ook dan bent u aan de veilige kant met de toegangscontrole van exivo, want met exivo kunt u te allen tijde nagaan wie waar en wanneer toegang had.

Flexibel
U kiest welke deuren u wilt beveiligen met slimme digitale deursloten, welke toegangsrechten u waar en wanneer wilt wijzigen. Via de API-interface hebt u de mogelijkheid om exivo te integreren in uw boekingsplatform. Er is dan geen omslachtige sleuteloverdracht ter plaatse meer nodig.

Uw eerste stappen met exivo:

  • Digitaliseer uw deuren met digitale deursloten.  Lees hier meer over onze elektronische deurcomponenten.
  • Verplaats uw toegangsbeheer naar de cloud. Lees hier meer over de exivo cloudoplossing – klik hier.