dormakaba

De deurcomponenten

Onze elektronische deurelementen, zoals beslag, wandlezers en digitale cilinders, kunnen worden gebruikt als stand-alone-oplossing, wat betekent dat ze onafhankelijk van andere apparaten functioneren. Ze zijn via wireless gateways verbonden met het exivo platform. Bovendien kunnen online toegangslezers met de deurcontrollers worden verbonden en op deze manier worden bediend.

Elektronisch deurbeslag

Digital cylinders
Digitale cilinders

Digitale cilinders vervangen bestaande mechanische cilinders, waardoor er geen aanpassingen aan de deur nodig zijn. Onze digitale cilinders zijn ontworpen voor gebruik binnen en buiten en u kunt kiezen uit veel verschillende designs. Het hoogwaardige, bekroonde ontwerp voegt moderne accenten toe aan uw ruimtes.

Factsheet (engels)

c-lever pro
c-lever pro

Dit elektronische deurbeslag heeft een hogere veiligheidsklasse en is geschikt voor de meeste binnen- en buitendeuren. Het bekroonde ontwerp van de c-lever pro combineert comfort en esthetiek met veiligheid en functionaliteit. Een moderne blikvanger.

Factsheet (engels)

c-lever compact

c-lever compact

U kunt deze intelligente deurkruk eenvoudig achteraf inbouwen – ongeacht uw slot of deurbeslag. Dankzij het innovatieve ontwerp kan de c-lever compact ondersteboven worden geïnstalleerd, wat in het bijzonder van pas kan komen als de ruimte krap is. Deze handige, compacte oplossing is ideaal voor deuren van glas en binnendeuren.

Factsheet (engels)

c-lever air
c-lever air

Dankzij het ultraplatte ontwerp past dit beslag perfect bij hoogwaardige binnendeuren. Het deurbeslag heeft meerdere designprijzen gewonnen en is daarom bij uitstek geschikt voor liefhebbers van eigentijds, modern design.

Factsheet (engels)

Wall readers
Wandlezers

Binnen of buiten, onze elektronische toegangscontrolelezers zijn de ideale keuze voor automatische deuren en gemotoriseerde sloten. We bieden onze wandlezers in verschillende uitvoeringen aan – in zwart of wit.

Factsheet (engels) - 90 00
Factsheet (engels) - 90 01
Factsheet (engels) - 90 02
Factsheet (engels) - 90 03
Factsheet (engels) - 90 04

Mechatronic cylinders
Mechatronische cilinders

De mechatronische cilinders zijn slimme deurcilinders en combineren de voordelen van elektronische en mechanische deursloten: gebruik de smart key om de deur te openen – een sleutel met een mechanische slotcilinder. De sleutelclip met RFID-chip wordt gebruikt om elektronische deuren te ontgrendelen.

Factsheet (engels)

Access media
Toegangsmedia

Selecteer het toegangsmedium dat het beste bij uw wensen past. Open de deur met een badge, een praktische sleutelhanger of een RFID-sleutel. Of wat dacht u van uw eigen smartphone als digitale sleutel?

Controllers en programmering

Door controllers and gateways
Deurcontrollers en gateways

Onze geavanceerde deurcontrollers en gateways dienen als routers en zijn verantwoordelijk voor de aansturing van het elektronische deurbeslag. Dankzij hun strakke, compacte ontwerp zijn ze vrijwel onzichtbaar.

De deurcontroller, die verbinding maakt met de online toegangscontrolelezers, is bedraad, terwijl de gateway draadloos verbinding maakt met de deurcomponenten. Deze zijn via internet met het exivo platform verbonden. 

Factsheet (engels) - Gateway 90 42
Factsheet (engels) - Deurcontroller 92 32

Setup Card
Masterkaart

De masterkaart verbindt het elektronische deurbeslag met uw exivo systeem en waarborgt de veiligheid van het systeem. Bewaar deze kaart op een veilige plek.

​​​​​​​Opmerking:
De tekeningen dienen als voorbeeld. Landspecifieke verschillen zijn mogelijk.
Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.