dormakaba

UKK - Onko sinulla kysyttävää? Meiltä saat vastaukset


Tarvitsen tällaista älykästä kulunvalvontaa. Paljonko se kaikki maksaa?

exivo-palvelusta laskutetaan sovittu hinta kerran kuukaudessa ilman ikäviä yllätyksiä. Siinä ei ole korkeita ohjelmiston, ohjelmointityökalujen tai IT-infrastruktuurin vaatimia kustannuksia. Maksat vain siitä, mitä tarvitset.


Voinko valita palvelutasoni itse?

Kyllä, exivo tarjoaa useita eri palvelupaketteja. Voit valita ne toiminnot ja palvelut, joita tarvitset.


Henkilökuntani ei juurikaan muutu. Onko exivo minulle liian monimutkainen?

exivo on rakennettu yksinkertaisesti, joten sen käyttäminen on helppoa ja luontevaa. Voit halutessasi luovuttaa hallinnan kokonaan exivo-kumppanillesi. He hoitavat kaikki vaaditut muutokset, ja sinä voit keskittyä täysin liiketoimintaasi.


Vaatiiko exivo erityistä laitteistoa tai ohjelmistoa?

Tarvitset exivo-ovikomponentit ja Internet-yhteyden. Et tarvitse erillistä ohjelmistoa, sillä exivo toimii selaimessa.


Olen usein matkoilla. Voinko silti käyttää järjestelmää?

exivo on suunniteltu juuri tähän käyttöön. Tarvitset vain Internet-yhteyden. Voit käyttää järjestelmää missä ja milloin tahansa tietokoneellasi, tabletillasi tai älypuhelimellasi.


Mistä löydän lisätietoa exivosta?

Tutustu sivustoomme osoitteessa dormakaba.com/exivo, keskustele exivo-kumppanisi kanssa tai ota meihin suoraan yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.


En voi vetää tiloihini uusia kaapeleita. Aiheuttaako tämä ongelmia?

Ei, exivolla on useita langattomia tuotteita oviasi varten. Langaton yhdyskäytävä asennetaan ovikomponenttien lähelle, jolloin ne liittyvät järjestelmään langattomasti.


Tiloissani on useita ovia, mutta niistä vain yksi on turvattava. Onko tämä ok?

Totta kai, exivo toimii yhdessä tai useammassa ovessa. Järjestelmää voidaan laajentaa tarpeen mukaan.


Kuinka kauan exivon asennukseen ja toimitukseen tulisi varata aikaa?

Koska järjestelmä määritellään jo suunnitteluvaiheessa, se voidaan asentaa heti. Käynnistämme sen heti, kun teet tilauksen! Järjestelmä voi asennuksen koosta riippuen olla täydessä toiminnassa alle päivässä tuotteiden saapumisesta.


Miten toimin, jos ovessani on ongelma?

exivo on suunniteltu varoittamaan yhteistyökumppaniasi ongelmista etukäteen huoltosyklin aikana. Jos ongelmaa ei jostain syystä havaita etukäteen, järjestelmä havaitsee ja raportoi siitä automaattisesti valitulle järjestelmäkäyttäjälle. Riippuen palvelumallista virheraportti voidaan lähettää suoraan exivo-kumppanillesi tai sinulle.