dormakaba

Koulut, julkiset ja kunnalliset rakennukset

Schools, public and municipal buildings
Koulujen turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Virheetön ja ymmärrettävä kulunvalvontajärjestelmä varmistaa, että opettajat ja oppilaat voivat kulkea eri ovista eri aikoina. exivon avulla jokaisella opetushenkilökunnan jäsenellä on digitaalinen pääsy oikeisiin tiloihin – myös silloin kun vahtimestari ei ole paikalla.

Turvallisuus on erityisen tärkeä myös julkisella sektorilla, kuten kaupunginvaltuustoissa ja yhteistyöelimissä, joissa käsitellään luottamuksellisia tietoja. Myönnä kulkuluvat läpinäkyvästi ja selkeästi samalla varmistaen, että pääsy julkisille alueille ja toimistotiloihin pysyy aina hallinnassa. Älykkään kulunvalvontajärjestelmämme ansiosta voit toimia joustavasti aina tarvittaessa: sinun tarvitsee vain lähettää digitaalinen avain älypuhelimestasi tai tietokoneeltasi mihin tahansa mobiililaitteeseen.

exivo paitsi helpottaa henkilökuntasi arkea, myös parantaa turvallisuustasoasi. exivon pilvipohjainen kulunvalvontajärjestelmä sopii täydellisesti kulkulupien hallintaan

  • työtiloissa
  • asiakaspalvelutiloissa
  • kouluissa (esimerkiksi henkilöstön työtiloissa ja liikuntatiloissa)
  • kirjastoissa

Digitaalisen, tehokkaan ja helppokäyttöisen exivon ansiosta voit vaikuttaa toimintoihin milloin vain ja reagoida mihin tahansa muutokseen välittömästi.