dormakaba

Ovikomponentit

Elektroniset ovikomponentit, kuten ovihelat, seinälukijat ja digitaaliset avainpesät toimivat itsenäisesti eli niiden toiminta ei vaadi muita laitteita. Langaton yhdyskäytävä yhdistää ne exivo-alustaan. Verkkoon liitetyt seinälukijat voidaan yhdistää ja niitä voidaan käyttää oviohjaimilla.

Elektroniset ovitarvikkeet

Digitaalinen sylinteri
Digitaalinen sylinteri

Digitaalinen avainpesä korvaa vanhat mekaaniset sylinterit, joten ovea ei tarvitse muuttaa. Käyttämämme digitaaliset avainpesät on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön ja niiden mallivalikoima on laaja. Korkealaatuinen palkittu muotoilu tuo tiloihisi modernia ilmettä.

Tietosivu

c-lever pro
c-lever pro

Tämän elektronisen helan turvallisuusluokka on korkeampi ja se sopii lähes kaikkiin sisä- ja ulko-oviin. c-lever pron palkittu muotoilu yhdistää helppokäyttöisyyden ja ulkomuodon turvallisuuteen ja käytännöllisyyteen. Sen nykyaikainen ilme kiinnittää huomiota.


c-lever compact

c-lever compact

Helppo asentaa jälkikäteen – olipa sinulla mikä tahansa lukko tai mitkä tahansa ovitarvikkeet. Kekseliään suunnittelun ansiosta lukko voidaan asentaa ylösalaisin, mikä on merkittävä etu jos tilaa on vähän. Tämä kätevä ja pienikokoinen ratkaisu on täydellinen valinta lasi- ja sisäoviin.

Tietosivu

c-lever air
c-lever air

Ultraohuen muotoilunsa ansiosta tämä ovihela on täydellinen valinta korkealuokkaisiin sisäoviin. Tämä useita muotoilupalkintoja voittanut tuotteemme sopii erinomaisesti nykyaikaisen muotoilun ystäville.

Tietosivu

Wall readers
Inälukijat

Kulunvalvonnan lukuyksikkömme sopivat täydellisesti sekä sisä- että ulkotilojen automaattioviin ja moottorilukkoihin.Valitse useista eri malleista, jotka ovat saatavilla sekä mustana että valkoisena.

Tietosivu - 90 00
Tietosivu - 90 01
Tietosivu - 90 02
Tietosivu - 90 03
Tietosivu - 90 04

Mechatronic cylinders
Mekatroniset avainpesät

Mekatroniset avainpesät ovat älykkäitä oviheloja, joissa yhdistyy elektroninen ja mekaaninen oven lukitusjärjestelmä. Älyavain on fyysinen avain, joka avaa mekaanisen lukon, mutta avaimen päässä on RFID-siru, joka avaa elektroniset ovet.

Tietosivu

Access media
Kulkutunnisteet

Valitse tunnisteet, jotka sopivat parhaiten tarpeisiisi. Voit avata oven kortilla, käytännöllisellä avaimenperällä tai RFID-avaimella. Entä jos käyttäisit omaa älypuhelintasi tunnisteena?

Ohjaimet ja ohjelmointi

Door controllers and gateways
wireless gateway (Oviohjaimet ja yhdyskäytävät)

Tarjoamamme huippuluokan oviohjaimet ja yhdyskäytävät toimivat reitittiminä ja ohjaavat elektronisia oviheloja. Sulavan ja kompaktin muotoilunsa ansiosta ne ovat lähes huomaamattomia.
Kulunvalvonnan lukuyksikkö ja oviohjain yhdistetään johdolla, kun taas yhdyskäytävä yhdistää ovilaitteet langattomasti. Ne yhdistävät exivo-alustaan Internetin kautta.

Tietosivu - yhdyskäytävä 90 42
Tietosivu - oviohjain 92 32

Setup Card

Asennuskortti

Käytännöllisellä asennuskortilla yhdistetään elektroniset oviyksiköt exivo järjestelmään ja varmistetaan järjestelmän turvallisuus. Säilytä kortti turvallisessa paikassa.

Huomaa:
Kuvat ovat esimerkkejä. Maakohtaiset erot ovat mahdollisia.
Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä paikalliseen myyntiyhtiöön.