dormakaba

Konsepti

exivo on juuri sinun kulunvalvontatarpeisiisi sopiva älykäs kulkukonsepti. Nauti mahdollisuuksista, jotka vain huippuluokan digitaalinen kulunvalvonta voi tarjota.


Renato Serafini

"Kehitimme exivon, koska asiakkaamme liikkuvat paljon ja heidän on hallittava tiloihin pääsyä eri paikoissa. Palvelun on oltava käytännöllinen, vakaa ja nopea. Järjestelmiemme, ovikomponenttien ja käyttöliittymän saumaton integrointi muihin alustoihin API:n avulla on keskeinen osa konseptissamme."

Renato Serafini, liiketoimintakehitys- & myyntijohtaja
dormakaba digital

Cloud-based

Uptime

Secure

Flexible

PilvipohjainenTehokas käyttöaikaTurvallinenJoustava

Pilvipohjainen
Kulkuluvat voidaan myöntää tai perua mistä tahansa. Valvo kulkua helposti ja tehokkaasti, sinun ei tarvitse asentaa ja huoltaa ylimääräistä infrastruktuuria. Eikö Internet toimi? Ei ongelmaa, sillä oviohjain ja yhdyskäytävä säilyttää kulkuluvat ja osaa päästää käyttäjät sisään.

24/7
Myönnä kulkulupia tai muuta niitä milloin tahansa. Jos mukanasi ei ole kannettavaa tietokonetta, avaa exivo-sovellus ja hallitse pääsyä tiloihin matkapuhelimellasi tai tabletillasi.

Turvallinen
exivo-kulunvalvontajärjestelmä noudattaa EU:n Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) määräyksiä ja turvaa käyttäjien henkilötiedot. Onko tiloissasi arvoesineitä, kalliita laitteistoja tai muita arvokkaita tavaroita? exivon käyttäjänä voit olla varma siitä, että voit milloin tahansa jäljittää, kuka on päässyt mille alueille ja milloin.

Joustava
Päätät itse, missä ovissa on älykäs digitaalinen ovilukko sekä mitä kulkulupia myönnät ja milloin.
Voit käyttää ohjelmaa missä tahansa ja sekä mobiililaitteilla että tietokoneella. API:n avulla integroit exivon varausalustaasi, minkä jälkeen avaimia ei tarvitse luovuttaa paikan päällä.

Ensimmäinen askel exivon käyttöönottoon:
Digitalisoi ovesi. Lue lisää elektronisista ovikomponenteista täältä.
Siirrä kulunvalvonta pilveen. Lue lisää exivo-pilviratkaisuista täältä.