dormakaba

Ratkaisu

exivo-alusta

Hallitse kulkuoikeuksia reaaliaikaisesti exivolla. Tiedät aina, kuka liikkuu tiloissa ja milloin. Valittavaa on runsaasti: älykkäät elektroniset ovikomponentit, kuten ovitarvikkeet, digitaaliset avainpesät ja seinälukijat tarjoavat halutessasi täysin kontaktittoman ja turvallisen, hygieenisen ja käyttäjäystävällisen pääsyn tiloihin.

exivo – katsaus hyötyihin:

  • Kertoo sinulle aina kun joku kulkee tiloihisi – näet reaaliaikaisen ja aiemman käytön 
  • Tiedät aina, mihin tiloihin henkilökunnallasi ja vieraillasi on pääsy
  • Voit muokata kulkulupia nopeasti ja helposti, esimerkiksi odottamattomien henkilökuntavaihdosten yhteydessä 
  • Voit käyttää järjestelmää etänä mobiililaitteella tai tietokoneella missä tahansa
  • Tiedät välittömästi, jos ovi jää auki
  • Järjestelmä synkronoi säännöllisesti kaikki kulkuluvat pilvipalveluun: tietosi pysyvät ajan tasalla
  • Käyttäjilläsi on pääsy tiloihin, vaikka verkkoyhteys katkeaisi 
  • Saat asiakastukea asiantuntijoiltamme, ja voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

The concept
Konsepti

Älykkään kulkuratkaisun pitää olla turvallinen, käyttäjäystävällinen ja tehokas. Helppo ja selkeä kulunvalvonnan hallinta, tietosuoja ja turvallisuus ovat avainasemassa. Ja näissä exivon nerokas konsepti on aivan omaa luokkaansa.

Lisää...


Software and Functions
Ohjelmisto ja toiminnot

Pilvipohjainen kulunvalvontajärjestelmä on täynnä etuja: hallitset käyttäjäryhmiä, myönnät oikeuksia ja hallitset kulkuaikoja vain parilla hiiren napsautuksella. Intuitiivinen paikkaan kuin paikkaan sopiva ohjelmistomme antaa sinulle aikaa keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Lisää...

API integration
API-integraatio

Etsitkö älykästä kulkuratkaisua, joka on yhteensopiva varausjärjestelmäsi kanssa? Siinä tapauksessa exivo sopii sinulle täydellisesti. API:n avulla voit yhdistää kulkuratkaisusi saumattomasti nykyiseen varausjärjestelmääsi. Sen jälkeen kaikki käyttäjähallintatoimesi sujuvat yhdessä järjestelmässä. Ratkaisu sopii erinomaisesti majoituspalveluihin, toimistovuokraamoille, kuntoilutiloille, joustaville työtiloille ja muille tiloille. Liitä ratkaisumme omaan verkko-/mobiilisovellukseesi ohjelmistonkehitystyökaluillamme (SDK).

Lisää...


The door components
Ovikomponentit 

exivo yhdistää miellyttävän muotoilun ja estetiikan vaikuttavaan toiminnallisuuteen ja tehokkuuteen. Älykkäät ovilukko-, digitaaliavainpesä-, seinälukija- ja elektroniset ovihelaratkaisumme sopivat käytännössä mihin tahansa kulunvalvontatarpeeseen.

Lisää...