dormakaba
hoe het werkt

Wat is er nodig?

Om evolo smart te kunnen gebruiken, zijn verschillende elementen nodig:
OPMERKING: controleer de geschiktheid van uw smartphone bij de vakhandelaar en controleer het fabrikantenoverzicht.

evolo smart-app

Met de evolo smart-app wijzigt u toegangsrechten op een flexibele manier en kunt u deze op elk ogenblik aanpassen. De instellingen draagt u over naar uw deur.
Meer technische informatie over de smartphones vindt u hier.
dormakaba mobile access

Met de app dormakaba mobile access opent men de deurcomponenten met de smartphone en een digitale sleutel.

Voor de mobile access-app voor iOS klikt u hier, voor de mobile access-app voor Android klikt u hier.
evolo-deurcomponenten

De evolo-deurcomponenten worden gemonteerd ter vervanging van de mechanische cilinder, waarna de toegang elektronische geregeld wordt. Ze worden geconfigureerd via een smartphone met NFC- of Bluetooth®-functionaliteit waarop de evolo smart-app is geïnstalleerd. Meer informatie over de compatibiliteit vindt u hier

De toegang tot de deuren gebeurt naar keuze met een toegangsmedium (kaart of sleutelhanger) of een smartphone met een digitale sleutel.

 

Digital cylinder

Digitale cilinder

Deze kunt u eenvoudig monteren ter vervanging van een bestaande mechanische cilinder. Hij overtuigt bovendien door zijn hoogwaardig en innovatief design.


c-lever pro

c-lever pro

Deze beslagoplossing is geschikt voor binnen- en buitendeuren en biedt een hogere veiligheidsklasse. Deze oplossing is handig in gebruik en geschikt voor de meeste deuren.


c-lever compact

c-lever compact

Dit elektronisch beslag is toepasbaar op vrijwel elk deurslot en vervangt het bestaande mechanische deurschild. De comfortabele oplossing is perfect voor glazen deuren en overtuigt door een modern design.c-lever air

c-lever air

De slanke c-lever air kan worden gebruikt voor deuren binnenshuis. De elegante vormgeving werd reeds meermaals met design-prijzen bekroond.


reader 9104

Kaartlezer

De kaartlezer is de juiste keuze voor automatische deuren. Kies uit verschillende uitvoeringen voor binnen- of buitendeuren.

Access media
Toegangsmedia

evolo smart vereist specifieke toegangsmedia met QR-code. Deze worden gebruikt voor het openen van de deuren. Bovendien kunt u hiervoor ook de smartphone gebruiken.

Programming card

Programmeerkaart

Met de programmeerkaart worden de deurcomponenten in de programmeermodus gezet. De veiligheid van het systeem is gewaarborgd door de programmeerkaart. Zonder deze kaart kan een deurcomponent niet worden geprogrammeerd of uitgelezen. Daarom wordt aangeraden om deze kaart altijd op een veilige plaats te bewaren.