dormakaba
hoe het werkt

De smartphone regelt de toegangscontrole

dormakaba evolo smart app overview
Overzicht

dormakaba evolo smart is een app die een eenvoudige oplossing biedt voor het toegangsbeheer, tot een maximum van 50 personen.

De bijhorende evolo-deurcomponenten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ze werken als standalone-apparaten, dat wil zeggen dat de deuren autonoom functioneren en niet bekabeld zijn - de componenten worden via een batterij gevoed. Zo wordt bijvoorbeeld een digitale cilinder in plaats van een mechanische cilinder in de deur gemonteerd – als u verhuist kunt u het component eenvoudig mee nemen naar een andere deur.

Wanneer een deur in het algemeen gesloten dient te blijven, is het c-lever-beslag de aangewezen oplossing: wanneer het toegangsmedium wordt aangeboden, wordt de deur gedurende enkele seconden ontgrendeld - daarna is ze weer gesloten.

Het systeem kan meegroeien met de onderneming. Alle evolo smart-componenten kunnen, indien nodig, in uitgebreidere toegangsoplossingen, zoals online systemen, worden geïntegreerd. Hierdoor is uw investering op lange termijn gewaarborgd.

Eigenschappen

  • Snel en eenvoudig programmeren en verwijderen van toegangsmedia via de smartphone
  • Maximaal 50 gebruikers
  • Optisch inlezen van de toegangsmedia via een QR-code
  • Kopen van digitale sleutels (uw smartphone wordt uw sleutel)
  • Deurstatus uitlezen
  • Geen internetverbinding nodigDe evolo smart-app is gratis en heel eenvoudig te bedienen. U kunt uw deurcomponenten met de smartphone configureren en beheren, hiervoor is geen speciale kennis vereist. Met de app bepaalt u welke personen bij uw deur(en) toegang hebben. Door eenvoudig aantikken op het scherm legt u een tijdprofiel vast zodat de geselecteerde personen een beperkte toegang krijgen. Verder kunt u met uw smartphone de statusinformatie van de deur uitlezen. U registreert nieuwe toegangsmedia in de app (QR-code) of koopt digitale sleutels voor uw smartphone. Verloren toegangsmedia en digitale sleutels kunnen in de evolo smart-app worden gewist. Hierna werkt u uw deurcomponenten met uw smartphone bij. 

En nog het beste: u hebt voor al deze stappen geen internetverbinding nodig.