Sheraton Milan San Siro, Itali

Gepersonaliseerde toegangsoplossingen zorgen voor compleet comfort voor de gasten

Over

Geïntegreerde toegangsoplossingen voor een comfortabel, barrièrevrij ontwerp

Het Sheraton Milano San Siro is een 4*-hotel dat behoort tot de internationale Marriott-keten. Met een moderne architectuur, meer dan 300 kamers, een spa, een fitnesscentrum en een grote buitenruimte met een zwembad, een bar en een restaurant, heeft het alles wat de gasten nodig hebben voor een uitstekend verblijf.

Verschillende dormakaba oplossingen binnen het hotel zorgen voor een beveiligde, comfortabele toegang, met verschillende toegangsautorisaties op maat voor gasten, werknemers en personeel. Het resultaat is een volledig elektronisch hotel dat maximale beveiliging en gemak biedt.

Uitdagingen

Hoe verbeteren wij de ervaring voor gasten en vereenvoudigen wij de toegang tot verschillende zones?

  • Individuele toegangscontrole via smartphone, contactloze scanners, RFID-kaarten, sensorbarrières of elektronische hotelsloten.

  • Schuifdeuren en verplaatsbare wanden voor aanpasbare ruimtes en geluidsisolatie.

  • Oplossingen op maat voor alle toegangspunten (privé of openbaar).

References_Sheraton_5

Details

Geïntegreerde toegangscontrole voor het Sheraton Milano San Siro hotel

Dankzij onze geïntegreerde toegangsoplossingen voldoet het Sheraton Milano San Siro moeiteloos aan de veelzijdige eisen op het gebied van comfort en veiligheid van zijn gasten, terwijl de dagelijkse toegang voor medewerkers eenvoudig is.

De ST FLEX automatische schuifdeur

Dit systeem biedt barrièrevrije toegang tot de hotellobby. De ST FLEX is een stille en comfortabele oplossing die bijdraagt tot een discrete omgevingssfeer voor zowel gasten als werknemers.

VARIFLEX verplaatsbaar scheidingswandsysteem

Dit geluidsisolerende, aanpasbare systeem is ontworpen voor een flexibele indeling van ruimtes. Variflex biedt oplossingen op maat voor vrijwel elke indeling en toepassing. Het bedieningsgemak kunnen worden aangepast om de ruimte optimaal te benutten.

De TS 90 Impulse glijarmdeurdranger

Deze standaard deurdranger met glijarm combineert een high-tech design met hoogwaardige kwaliteit. Het belangrijkste kenmerk van deze glijarmdeurdranger is dormakaba’s nokkenas met EASY OPEN technologie, die het openen van deuren eenvoudig en gemakkelijk maakt.

HSB E02 sensorsluis

Deze sensorsluis biedt aanraakvrije toegang tot verschillende zones in overeenstemming met de verleende toegangsmachtigingen. Bij stroomuitval kan de sluis in beide richtingen vrij worden doorlopen.

Toegangsbeheer voor hotels

Wij bieden een reeks op maat gemaakte toegangscontrole oplossingen die kunnen worden geactiveerd via smartphone, RFID-kaart en/of geheime code. Daarnaast leveren wij verschillende types sensorsluizen. Onze SR-lezers en Confidant RFID elektronische deursloten zijn twee oplossingen die in het Sheraton Milano San Siro-hotel in gebruik zijn.

We laten je graag meer zien