Radisson Nashik, India

Een naadloze doorstroming van op luxe gerichte hotelgasten

Over

Gasten voelen zich welkom, zorgeloos en ontspannen en krijgen een 5-sterren ervaring geboden

Radisson Blu Hotel & Spa Nashik is een luxe hotel vlakbij de uitlopers van de twee millennia oude Pandav-grotten. Dit stadshotel met 5 sterren heeft een ongeëvenaard uitzicht op de bergen en op een spectaculair ongerept landschap. Het hotel beschikt over 224 elegant ingerichte kamers, waarvan 18 suites met een eigen balkon. Met ruim 4.500 vierkante meter ruimte voor diverse evenementen is het Nashik hotel een eersteklas bestemming voor elk type bijeenkomst of evenement. Dit hotelcomplex is tevens voorzien van een volledig uitgeruste spa, een infinity pool buiten en een kapper en beautysalon. Om ervoor te zorgen dat de doorstroming van gasten door de verschillende ruimtes van het hotel naadloos verloopt, kreeg dormakaba opdracht om praktische hotelkamerdeuren te installeren die aan de vereisten van elke ruimte voldoen.

  • Studio HBA & Ar. Abhishek Mathur

  • Partners: Matrix Architectural Solutions.

Uitdagingen

Hoe bieden wij oplossingen van topkwaliteit voor tal van verschillende omgevingen?

  • Betere technologie en meer gebruiksgemak

  • Langere levensduur en minder onderhoudskosten

  • Eenvoudige toegang voor gasten bij de hoofdingang

  • Betere brandwerende oplossingen voor gasten

  • Transparant en zichzelf onderhoudende oplossingen voor kantoorruimtes

  • Beter geluidsbeheer in sportruimtes

  • Efficiënt en optimaal gebruik van de feestzaal voor evenementen

Radisson Nashik4
"Ik ben zeer tevreden met de door dormakaba en zijn partner voor dit project geleverde kwaliteit, inzet, werkzaamheden en ondersteuning."

Mr. Rishi Mehra

eigenaar van Rahul & Pranav hospitality, die het project gebouwd heeft

Details

Duurzame oplossingen van topkwaliteit geleverd door dormakaba voor comfort en toegankelijkheid

De verschuifbare vouwwanden verbeteren de bezetting en dus de inkomsten van de luxe feestzaal en fungeren tevens als energiebesparende deuren. Het transparante, demonteerbare scheidingssysteem biedt privacy en geeft de kantoorruimte een esthetisch tintje.

Het MOVEO-glas in de geluidswerende deur naar de Pilates-ruimte zorgt ervoor dat de gebruikers gezien maar niet gehoord worden.

Het TS 93 deurdrangersysteem zet de nieuwe standaard en de beproefde EASY OPEN-technologie zorgt voor optimaal gebruiksgemak.

Een betaalbare oplossing voor standaarddeuren met een betrouwbare kwaliteit: de TS 71 deurdranger is de perfecte aanvulling op de ClassicLine-reeks.

Betrouwbare en esthetisch aantrekkelijk paniekbeslag, paniekstangen en exit pad-nooddeurbeslag, die voldoen aan alle geldende normen voor openbare faciliteiten.

We laten je graag meer zien