dormakaba
craftsman_1040x260
Service

dormakaba Service

Bij dormakaba begrijpen wij het belang van een veilige en zekere toegang in en rondom uw gebouwen.

Wij verlenen service en herstellen alle merken automatische deuren, toegangscontrole systemen, deurdrangers, beveiligings- en draaideuren voor een complete oplossing voor uw hele gebouw.

Een efficiënte klantenervaring
Door voor dormakaba service te kiezen, wordt u ondersteund door ons team van lokale, geaccrediteerde en volledig opgeleide technici; 24 uur per dag, 7 dagen per week, om te waarborgen dat stilstand en ongemak tot een minimum beperkt wordt.

Uw vraag die bij ons binnenkomt wordt door één contactpersoon behandeld, waardoor de identificatie- en reactietijden beperkt blijven zodat u zo snel mogelijk geholpen bent met een minimum aan onderbreking.

Kies het juiste type service voor u
Regelmatig onderhoud van de deur helpt bij het voorkomen van ongelukken, vermindert storingen en verlengt het leven van de deur en de geïnstalleerde deurcomponenten.  Er zijn ook juridische implicaties en wettelijke verplichtingen met betrekking tot de service van alle deurtypes waaraan moet worden voldaan, om de veiligheid van gebruikers te allen tijde te waarborgen.

Of u nu een kleine, middelgrote of grote onderneming vertegenwoordigt, wij kunnen een maatoplossing bieden die aan al uw individuele wensen voldoet.

VCA gecertificeerd

BV_Cert_VCA_1 c_13

dormakaba Belgium N.V. is VCA* 2017/6.0 gecertificeerd voor plaatsing en dienst na verkoop van automatische toegangssystemen en schuifwanden.  (Nace Code: 25.11)
Het VCA-certificaat kunt u hier downloaden.