dormakaba
Innovation_Motherboard
Innovatie

XEA design: aantrekkelijke toegang

Innovaties zijn voor ons niet alleen technologie, mechanica of elektronica.  Baanbrekende technologie vereist ook baanbrekend design.  De XEA productdesignlijn combineert het beste van beide werelden.

pic_XEA design

Swiss Made Quality' en' Made in Germany' staan voor innovatiekracht, creativiteit, systeemdenken en buitengewone kwaliteit.  Ze staan ook voor baanbrekend design: de fusie van Dorma en Kaba bracht niet alleen onze technologieën samen, maar ook de esthetische principes van onze twee bedrijven.  Het resultaat is ons XEA productontwerp: het onafhankelijke concept integreert zich in de algemene architectuurvorm en kenmerkt zich door zijn minimalistische en duurzame samenstelling.  Typische Kaba frames die lezers en toegangsapparaten verhullen worden gecombineerd met Dorma's gelaagde structuren bestaande uit verschillende materialen. Verschillende soorten oppervlakteglans voegen onderscheidende accenten toe aan het ontwerp.

Perfect op elkaar afgestemde producten – tot in het kleinste design detail

Dankzij het XEA-ontwerp kunnen onze klanten dormakaba producten over de hele wereld combineren en toch een esthetisch harmonieuze eenheid creëren.  Voorgedefinieerde vormen, kleuren en oppervlakteafwerkingen in combinatie met een gestandaardiseerde uitstraling van producten vereenvoudigen de planning, installatie en onderhoud voor onze klanten. "Op elkaar afgestemde producten" betekent voor ons ook "uniform design".  Producten uit het XEA designassortiment omvatten onder meer:

  • de TS 98 XEA deurdranger
  • de G-EMR UBIVIS openhoudunit
  • dekplaten en rosetten voor mechanisch OGRO beslag
  • c-lever pro (AIR) elektronisch deurbeslag
  • de TMS vluchtroute terminal 
  • MUNDUS hoekbeslag voor volglas systemen