dormakaba
Over_ons_BE_NL

dormakaba bekroond met een zilveren medaille voor duurzaamheid

ecovadis 2018 - Silver - CSR Rating
Voor haar duurzaamheidsmanagement heeft dormakaba onlangs een Zilveren Medaille van het beoordelingsbureau EcoVadis ontvangen, waarmee het bedrijf in de top 30% van alle beoordeelde bedrijven wereldwijd staat.

EcoVadis beoordeelt, als onafhankelijk bureau en op verzoek van klanten, de duurzaamheidsprestaties van bedrijven.  Op basis van hun beoordeling staat dormakaba in de top 20% van bedrijven in de branche.  Het bedrijf is vooral sterk op het gebied van duurzaam inkopen (top 21%) en ethiek (top 6%) in de sector.

dormakaba is vereerd deze score te hebben behaald en blijft zich nu en in de toekomst inzetten om haar duurzaamheidsmanagement voortdurend te verbeteren.

Over EcoVadis EcoVadis biedt de toonaangevende oplossing voor het wereldwijd monitoren van duurzaamheid in de toeleveringsketens. Meer dan 50.000 bedrijven werden reeds beoordeeld op basis van vier belangrijke thema's: Milieu, Arbeid & Mensenrechten, Ethiek en Duurzame inkoop.  De EcoVadis-methodologie is gebaseerd op internationale duurzaamheidsnormen (Global Reporting Initiative, United Nations Global Compact, ISO 26000) en staat onder toezicht van een wetenschappelijk comité van MVO- en toeleveringsketen-experts, om te zorgen voor betrouwbare MVO-beoordelingen door derden als EcoVadis.