Voor facility managers en gebouwexploitanten

EntriWorX Exploitatie

Inzicht overal

Vooruitziend gebouwbeheer

Gebouwen zijn altijd in beweging: Er komen en gaan ontelbare mensen door alle deuren; er zijn geen ruimtes zonder wisselingen. Gebouwbeheerders moeten met alle factoren rekening houden voor een veilig gebouw en een soepele exploitatie en steeds het overzicht bewaren. Het EntriWorX EcoSystem van dormakaba helpt met de juiste hulpmiddelen voor efficiënt en effectief gebouwbeheer.

EntriWorX Insights

Maakt indruk door zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid

Gemakkelijk te gebruiken en overzichtelijk, uitgebreide gegevensanalyses zijn op elk moment mogelijk. De centrale, webbased toepassing Engage toont alle relevante bedrijfs- en prestatie-informatie van de verbonden deuren. Het facilitair management kan snel en doeltreffend reageren op onvoorziene gebeurtenissen en ook onderhoud op basis van de conditie vooraf plannen.

EntriWorX Exploitatie

Vooruitziend gebouwbeheer

EntriWorX Insights portfolio

2 Perspectieven voor het beheer van gebouwen

Facility managers weten uit ervaring welke uitdagingen zij in het gebouw kunnen tegenkomen. Zij worden geholpen door digitale tools en uitgewerkte operationele informatie die hen een echte toegevoegde waarde bieden voor een efficiënt assetbeheer: Beheer van ruimtebezetting en personenverkeer, bewaking en analyse van deurgebruiksgegevens, automatische rapportage van deurstoringen, interfaces voor integratie in bestaande systemen, onderhoud en reparatie op basis van deurbehoeften op het juiste moment.

EntriWorX Door Insights

EntriWorX Door Insights

Verander de manier waarop u uw deuren ziet en beheert. Met onze webapplicatie heeft u vanuit elke plek realtime inzichten. Richtlijnen om te handelen op basis van data voor duurzamere gebouwen.

EntriWorX Occupancy Insights

EntriWorX Occupancy Insights

Gemaakt om u te helpen met het beheer van de bezetting en het personenverkeer van uw locaties of gebouwen. EntriWorX Insights Occupancy-oplossingen stellen u in staat de bezetting van de door u beheerde ruimten te volgen, afgezet tegen de maximale capaciteitsgrenzen en geven inzicht in de bezettingsgraad.

Door Insights

Alle deuren onder controle

Actief facilitair beheer vereist eenvoudige controle en veilige informatie, duidelijk opgesteld, tot op de seconde nauwkeurig. Met de Engage-applicatie worden alle toegangen in het gebouw digitaal in een netwerk opgenomen - verbonden met de cloud. Alle relevante gegevens kunnen op elk moment worden geanalyseerd. Dit bespaart tijd, reizen en personeel. Problemen en storingen kunnen proactief worden voorkomen.

Hoge reactiesnelheid

Ongeveer 50 % van de storingen kan meestal snel en gemakkelijk door het facilitair management zelf worden verholpen. Daartoe biedt Entrivo Engage naast het waarschuwingsbericht zelf altijd een storingsanalyse met instructies over hoe de storing kan worden verholpen. Fouten worden zo sneller en kosteneffectiever opgelost.

Diverse dashboards

Remote, online toezicht op grote of gedecentraliseerde gebouwen.
Alle relevante personen in uw organisatie kunnen Door Insights op elk apparaat gebruiken, overal en altijd.

Naadloze integratie

Met API's kunnen de deurgegevens worden geïntegreerd in bestaande systemen van de klant. Het EcoSysteem is dus altijd up-to-date. De bestaande structuur wordt moeiteloos uitgebreid.

Proactief beheer

Met Door Insights als IoT-oplossing en "always-on" connectiviteit worden exploitatie, onderhoud en reparatie aangepast aan de actuele vraag en volgen ze geen vooraf gedefinieerde onderhoudskalender. Dit bespaart direct middelen en voorkomt storing.

EntriWorX Occupancy Insights

Ruimtebezetting slim georganiseerd

De sensortechnologie is nauwelijks zichtbaar voor bezoekers, maar registreert nauwkeurig alles wat nodig is om de ruimtebezetting in een gebouw te controleren en te bewaken. De sensoren voor het tellen van personen sturen de waarden naar de cloud waar ze in realtime worden verwerkt en kunnen worden geanalyseerd met de web applicatie Engage, ongeacht de locatie, en kunnen gemakkelijk op afstand worden geraadpleegd vanaf elk apparaat en elke locatie.

EntriWorX Occupancy Insights

Voor actieve planning en actie

Analyseer verkeerspatronen

Optimaliseren van het personenverkeer voor afzonderlijke deuren, aanpassen van de personeelscapaciteit, toegang buiten de openingsuren, enz.

Systematisch toezicht op het deurverkeer

op bezetting en toegangsrechten, in real time en over een bepaalde tijd.

Vermijd knelpunten bij de toegang

vermijd onaangename wachtrijen, houd alle ingangen van ruimtes open en toegankelijk.

Maak de huidige bezetting zichtbaar

op een digitale deurdisplay als een "digitaal verkeerslicht" om de mensenstroom te regelen.

Overzicht houden

over ruimtegebruik en de huidige bezettingsstatus van het gebouw.

Inzet van IoT

Volledig anonieme ToF Sensor 100 % conform AVG, werkt onder alle omstandigheden.

Proactieve meldingen

Notificatie via pushbericht naar smartphone of smartwatch of via e-mail, voor elke gebruiker beschikbaar door registratie.

Diverse dashboards

met intuïtieve grafische weergave voor direct inzicht in gegevens, te exporteren voor verdere analyse.

EntriWorX Occupancy Insights

Technische kenmerken

  • Flexibel voor elk gebouw, op elke locatie, voor elke ruimte.
  • Voor open entrees met hoogtes tot 6 m en breedtes tot 18 m.
  • Ruimtebesparende installatie, de sensoren gaan subtiel op in het interieur.
  • Veelzijdig in gebruik. Anonieme ToF sensor 100% AVG-conform.
  • Universeel voor deuren van dormakaba en andere fabrikanten of voor open entrees.
  • Onmiddellijk klaar voor gebruik zonder impact op de infrastructuur van de klant.
  • Kabelloos geïnstalleerd, soepele gegevensuitwisseling, zelfs door vloeren heen.
  • Onbeperkt in het aantal kamers, telpunten en gebruikers.
  • Direct aanpasbaar aan nieuwe bezettingseisen.
  • Gedetailleerd voor duidelijke gegevensanalyse en controle.

EntriWorX Insights

Volledige integratie

EntriWorX Deuroplossingen

Via de reeds geïnstalleerde EntriWorX Unit.

Voorraadoplossingen

Met de dormakaba Entrivo IoT Connector.

Klantensystemen

Via de API-interface of EntriWorX Insights App.

Onze oplossing

EntriWorX EcoSystem

Produktiviteit, samenwerking, snelheid en veiligheid verbeteren: EntriWorX, het EcoSysteem voor het plannen, het installeren en de exploitatie van deursystemen. Een digitale omgeving om met elkaar samen te werken. Informatie en documenten worden in webbased toepassingen centraal gebundeld en daarmee toegankelijk voor alle deelnemers op elke locatie.

Planning - Efficiënt plannen

EntriWorX Planning 360°, de collaboratiesoftware, vereenvoudigt niet alleen de ontwerpplanning, maar ook de communicatie tussen alle partijen die betrokken zijn bij de totstandkoming van de deurenlijst. De gedetailleerde technische en operationele planning uit de planning kan door bijvoorbeeld veiligheidsadviseurs, installateurs of door met de EntriWorX Planner in kaart worden gebracht en indien nodig aangepast.

Installatie - Sneller installeren

Op de bouwplaats helpt de gebruiksvriendelijke EntriWorX setup app bij elke installatie. Stap voor stap wordt de inbedrijfstelling uitgevoerd met de mobiele telefoon of tablet. Fouten kunnen systematisch worden opgespoord en gecorrigeerd. De kern van het systeem is de compacte EntriWorX Unit, die de bekabeling en het aantal te installeren componenten aanzienlijk vermindert.

Nieuwsgierig?

We geven u graag advies.

Remco

Remco van der Burg

Business Developer EntriWorX

remco.van.der.burg@dormakaba.com